Juventus, aproape de o noua lovitura pe piata transferurilor! Un super-fundas din Premier League, vizat de ”Batrana Doamna”

La un pas de a pune mana pe cel de-al saptelea titlu consecutiv in Serie A, Juventus Torino are planuri mari pentru sezonul viitor. Dupa ce transferul lui Emre Can de la Liverpool se anunta a fi aproape rezolvat, ”bianconerii” au in vedere un alt nume important de la unul dintre granzii din Premier League. Este vorba de Hector Bellerin, fundasul dreapta al celor de la Arsenal.


A vrut sa se intoarca la Barcelona, acum e aproape de Juventus

Transferat de catre ”tunari” de la echipa de tineret a Barcelonei inca de la varsta de 16 ani, Hector Bellerin (23 ani) a evoluat enorm la Arsenal sub comanda lui Arsene Wenger, fiind titular incontestabil pe banda dreapta a apararii londonezilor. Inregistrand nu mai putin de 175 de aparitii in tricoul lui Arsenal pana in acest moment, aparatorul spaniol a fost aproape de a ajunge din nou in curtea Barcelonei, la inceputul acestui sezon, atunci cand si catalanii, si jucatorul si-au exprimat dorinta pentru un asemenea scenariu. Cu toate acestea, tehnicianul ”tunarilor”, Arsene Wenger, omul care o va parasi, la randu-i, pe Arsenal la finele acestei stagiuni, s-a opus unui asemenea transfer, considerand ca va avea nevoie uriasa in continuare de serviciile tanarului fundas spaniol.

40 de milioane de euro este cota de piata a lui Hector Bellerin, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

5.75 este cota oferita de Unibet pentru ca Arsenal sa castige trofeul UEFA Europa League in acest sezon.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu