Juventus-Lazio Roma: Supercupa Italiei!

Juventus-Lazio: Sambajuventusta, de la ora 15,  ora Romaniei Digisport 1 va transmite,  disputa dintre campioana Juventus Torino si formatia romana S.S Lazio Roma in cadrul Supercupei Italiei meci ce se va disputa la Shanghai, China.Partida il va avea la centru pe Sara Luca Banti.

Sursa foto: sportcafe24.com

Juventus, campioana Italiei, a castigat sezonul trecut al 4-lea titlu consecutive si a 10 –a Cupa a Italiei, din istorie, cu un parcurs exceptional in sesiunea trecuta de campionat unde a reusit sa obtina 26 de victorii, 9 egaluri si 3 infrangeri.A fost la un pas de a realize tripa, insa campioana Europei s-a opus visului torinez.Sezonul acesta, gasim un Juventus, ceva mai schimbat, cu cateva transferuri importante, Dybala, achizitionat de la Palermo, Mario Mandzukic (Atletico Madrid), Neto (Fiorentina), Khedira(Real Madrid) dar si jucatori care au mai trecut prin curtea celor de la Juventus este cazul lui Simone Zaza ( adus de la Sassuolo), insa Juventus a pierdut si jucatori important printre ei numarandu-se : Carlos Tevez, Andrea Pirlo, Arturo Vidal, Ogbonna si Matri care a marcat de 2 ori in Cupa Italiei.

Lazio, a terminat pe locul 3 in Seria A, sezonul precedent, un loc meritat de altfel, lazialii au reusit sa adune 26 de victorii, 6 egaluri si 11 infrangeri, terminand la un singur punct de concitadina si rivala de moarte AS Roma. Spre deosebire de Juventus, Lazio, a facut transferuri low cost in aceste sezon, lucru cu care suntem obisnuiti de cateva sezoane de formatia laziala, insa chiar daca aceste transferuri sunt low cost , Lazio, in ultimele 2-3 sezoane, a reusit sa aduca jucatori cu care sa faca performanta si cu care sa fie peste echipa cu renume din Italia. Lazio , s-a intarit pana acum cu : Hoedt (AZ Alkmaar), Patric (Barcelona II), Morrison ( West Ham), Milinkovic(Genk) si Khisna ( Ajax).
Echipe probabile:

JUVENTUS (3-5-2)Buffon; Barzagli, Bonucci, Caceres; Lichtsteiner, Sturaro, Marchisio, Pogba, Evra; Dybala, Mandzukic.
Rezerve: Neto, Rubinho, Isla, Rugani, Padoin, Parodi, Tello, Vadala, Audero, Vitale, Pereyra, Koman, Llorente, Zaza.
Indisponibili: Morata, Chiellini, Khedira.

LAZIO (4-3-3)Marchetti; Basta, de Vrij, Gentiletti, Radu; Onazi, Biglia, Cataldi; Candreva, Klose, Felipe Anderson.
Rezerve: Berisha, Guerrieri, Patric, Konko, Mauricio, Hoedt, Morrison, Milinkovic-Savic, Oikonomidis, Kishna, Djordjevic, Keita.


In ultimele 7 dispute directe, Lazio nu a reusit sa castige impotriva celor de la Juventus, avand 5 infrangeri si 2 egaluri.Super Cupa Italiei, a fost castigate de Juventus de 6 ori, si a pierdut 4 finale, Lazio, are 3 Super Cupe ale Italiei castigate si 2 finale pierdute.

Pronostic: Juventus castiga Supercupa!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu