Juventus – Real Madrid: Inca o varianta de pariere!

Valencia - Real Madrid

Real Madrid sursa en starafrica comReal Madrid este o echipa ce nu prea are respect fata de adversari. Nu in sensul lipsei de fair-play, ci in cel al felului in care pune presiune si inghesuie in careu oricare echipa, indiferent de nume.

Isi creeaza multe oportunitati, de care CR7 si compania incearca sa profite la maximum, dar in aceeasi masura, isi destabilizeaza adversarul prin faze atipice si combinatii, de care doar marii jucatori sunt capabili.

Sursa foto:  en.starafrica.com

Cu Juventus nu-i va fi la fel de usor, insa din nou, ne putem astepta sa o vedem pe Real incercand sa preia fraiele jocului, inca din primele minute. Acesta cu atat mai mult cu cat Juventus este la randul sau o echipa extradordinar de puternica, care nu te iarta daca-i oferi prea multe sanse.

Statistica si pont

Statistica ne va ajuta in alegere unui al treilea pont pe partida de la Torino, dupa cele pe care le puteti gasi aici. Varianta ne-a fost sugerata de Cristian Ungureanu.

Real are o medie de 2.2 ori pe meci in partidele disputate pana in aceasta faza a Ligii Campionilor, cu un total de 22 de reusite.  77 de faze de poarta a avut detinatoare trofeului, in actuala stagiune de UCL. Media suturilor pe poarta este 7.5 pe partida. Posibil ca si in duelul cu Juventus, vechea si noua campioana a Italiei, Real sa reuseasca cel putin 6 suturi pe spatiul portii aparate de Buffon.

Real Madrid over 5.5 suturi pe poarta – cota 2.10, Unibet

Echipele probabile:

Juventus: Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Evra; Pirlo, Vidal, Marchisio; Tevez, Llorente

Real Madrid: Casillas; Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo; Kroos, Ramos, Isco, James; Ronaldo, Bale.


 

 

Juventus – Real Madrid: Alegem ponturile!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu