N’Golo Kante a aruncat BOMBA! PSG l-a dorit, insa francezul s-a opus unui transfer SOC! Cota 11.00 pentru minim un gol al acestuia in urmatorul meci

N’Golo Kante, starul celor de la Chelsea Londra, a aruncat BOMBA! Francezul a declarat faptul ca cei de la PSG au fost interesati de el!


Declaratia lui N’Golo Kante

Conform surselor din presa britanica, mijlocasul „albastrilor” a declarat faptul ca „Au fost unele contacte cu cei de la PSG. Totusi, dupa o discutie cu Chelsea, mi-am dat seama ca ma simt extrem de bine unde sunt si ma bucur sa raman la Chelsea. Au existat si interese din partea altor cluburi.”

In alta ordine de idei, Chelsea o va intalni joi in Europa League pe PAOK Salonic, echipa antrenata de catre romanul Razvan Lucescu. Un singur gol inscris de catre N’Golo Kante ne poate aduce de nu mai putin de 11 ori suma pariata! Puteti si voi miza pe acest pronostic la Unibet. Click AICI sa va deschideti un cont!


La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!


Marti, incepand cu ora 21:45, PSG va debuta in noua editie a Ligii Campionilor. Francezii o vor intalni pe fosta finalista a competitiei, Liverpool FC. Echipa noastra a analizat duelul zilei, avancronica partidei fiind aici:


Cotele pentru castigarea Grupei C – Liga Campionilor

Pariaza AICI pe castigatoarea Grupei C din Liga Campionilor!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu