BREAKING NEWS: Doi romani si-au reziliat contractul cu Karabukspor!

Colonia romana de la Karabukspor se micsoreaza: Ionut Neagu si Marius Alexe tocmai s-au despartit de formatia din Turcia!


Motivele despartii celor doi de Karabukspor

Fostul jucator al dinamovistilor, Marius Alexe, a trecut printr-o serie nefericita de accidentari in ultimele sezoane. Acesta nu a evoluat decat in 31 de meciuri in ultimii 2 ani pentru formatia din Turcia, ajugand sa-si rezileze contractul.

Motivele lui Ionut Neagu au fost similare intr-o anumita masura. In ciuda faptului ca acesta a declarat ca experienta din Turcia a fost una placuta, fostul jucat al FCSB-ului si al Otelului Galati a intalnit „o alta civilizatie, cu o alta gandire”, nereusind sa se acomodeze asa cum s-ar fi asteptat. Acesta a tinut sa mentioneze faptul ca are cateva oferte din strainitate si ar fi dispus sa semneze cu o echipa ce i-ar permite sa-si regaseasca ritmul de joc.

Cotele partidei Alanyaspor – Karabuksor


Daca va faceti chiar acum un cont la Unibet – CLICK AICI!, puteti paria gratis cele doua pronosticuri din bonusul de 250 RON pe care il primiti. Astfel, indiferent de rezultatul acestora nu veti pierde nici macar un leu din buzunarul vostru. In schimb, va puteti multiplca castigurile.


Citeste si:

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu