Keys vs Halep: Simona la a 22-a finala din cariera! Uita-te LiveVideo la meci si pariaza la cele mai bune cote!

Halep s-a calificat ieri in ultimul act de la Montreal, dupa un meci formidabila cu Angelique Kerber, nr. 2 WTA. Simona nu i-a cedat niciun game rivalei in primul set, dar l-a pierdut pe al doilea cu 3-6. In decisiv, Kerber a castigat primele două gameuri, insa doar atat. Halep a revenit, s-a impus cu 6-2, calificandu-se astfel in finala Rogers Cup, pentru al doilea an consecutiv. Gratie victoriei cu Kerber, de luni, Halep va urca pe a 3-a pozitie in ierarhia WTA.

Din nou Keys

Simona va juca finala in compania americancei Keys. Cele doua s-au mai intalnit de 3 ori, Halep bifand doua victorii. Ultima, la Wimbledon 2016, cand, in optimile de finala, Simona a castigat cu 2-1 la seturi (6-7, 6-4, 6-3). Esecul amintit a fost de altfel singurul al lui Madison Keys in ultimele 14 partide. Pe hard, americanca, locul 12 WTA, are disputate in acest an 12 meciuri. S-a impus in precedentele 5, cele de la Montreal.


Citeste si:


halep netbet

Keys – Halep

La casele de pariuri, Halep porneste cu prima sansa la victorie. 1.52 este la NetBet cota oferita Simonei pentru castigarea celei de-a 14-a finale din palmares. Keys are cota 2.50. O partida cu minimum 22 de gameuri, precum cea de la Wimbledon, primeste cotatia 22.

Va fi un duel extrem de echilibrat, in care in orice moment balanta se poate intoarce spre una dintre jucatoare. De luat in calcul sunt pariurile live. Ai sansa de a le alege pe cele mai bune dintre acestea, pariind la NetBet, casa de pariuri ce-ti pune la dispozitie transmisia LiveVIDEO a disputei M. Keys – S. Halep prin intermediul platformei NetBet.TV. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti deschizi acum un cont la NetBet. Profita si de bonusul de bun venit in valoare de 1500 ron!

inregistreaza-te - netbet 

INCREDIBIL: Pachetul de bun venit NetBet iti ofera acum un bonus de 1500 RON!!!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu