Khabib VS Ferguson, 99.9% sanse sa se intample la data stabilita!

Khabib VS Ferguson este cea mai anticipata lupta din istoria UFC. Lupta dintre cei doi a mai fost programata de patru ori pana in prezent, insa, de fiecare data, aceasta s-a anulat din diverse motive. 


In ciuda crizei pe care o traverseaza sportul mondial, presedintele Dana White a declarat ca lupta dintre Khabib Nurmagomedov si Tony Ferguson se va disputa la data stabilita, 18 aprilie 2020. Totusi, aceasta nu se va disputa in locatia stabilita la inceput, Barclays Center.

White a lucrat intens in ultimele saptamani pentru a gasi o locatie care sa gazduiasca cel mai asteptat duel din UFC. Se pare ca in prezent sunt patru variante pentru acest eveniment. Totusi, White a declarat ca gala UFC 249 se va disputa cu portile inchise.

„Stiu unde va avea loc, dar nu sunt gata sa o spun. Aveti incredere in mine, Khabib mi-a zis in fiecare zi „trimite-mi locatia”. E gata! 99.9%, pe 18 aprilie vom avea aceasta lupta”, a declarat Dana White pe instagram.

Printre posibilele locatii, White a glumit spunand ca Luna este una dintre posibilele variante pentru disputarea acestui meci. Una din posibilele 4 locatii, ‘The Arena’ din Abu Dhabi, este si arena in care Khabib a obtinut ultima sa victorie, cea in fata lui Dustin Porier, din gala UFC 242.


Cele 4 locatii disponibile pentru lupta Khabib VS Ferguson:

  • Arena Mexico, Mexico City
  • TatNeft Arena, Rusia
  • ‘The Arena’, Abu Dhabi
  • UFC Performance Institute, Shanghai

eFortuna ofera o cota de 1.30 pentru ca lupta dintre Khabib Nurmagomedov si Tony Ferguson, pentru titlul lightweight, sa fie disputata pe data de 18 aprilie 2020.


Deschide ACUM cont la eFortuna, pentru o experienta totala in pariurile online: sporturi, casino, virtuale, loto, promotii, happy-hour si BONUS de 500 RON!




Pariază pe SPECIALE! La eFortuna continua super promotia adresata tuturor noilor sai clienti. Daca esti jucator nou la eFortuna, ai bonus de bun venit in valoare de pana la 500 lei!

Cum obtii bonusul?

Iti poti incasa bonusul in doar cateva minute, urmand pasii simpli de mai jos:

  1. Deschide-ti un cont utilizand acest link.
  2. Fa o depunere si primesti 100% din suma, pana la 500 lei!
  3. Activeaza bonusul.
  4. Pariaza si castiga!
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu