Klopp semneaza azi cu Liverpool! Vezi ce salariu va incasa germanul!

Conform site-ului BBC Sport, Liverpool va anunta astazi in mod oficial semnarea intelegerii cu Jurgen Klopp. Fostul antrenor al Borussiei Dortmund va deveni antrenorul „cormoranilor” pentru urmatoarele 3 sezoane.

Se cunoaste si suma pentru care Klopp a acceptat sa preia gruparea de pe Anfield, aceasta fiind anuntata de ziarul german Bild. Germanii anunta ca antrenorul va incasa pe perioada contractului, nu mai putin de 30 de milioane de euro. De asemenea, din stafful lui Klopp vor face parte si fostii sai asistenti,  Zeljko Buvac si Peter Krawietz.

Jurgen Klopp ii va succede la timona lui Liverpool nord-irlandezului Brendan Rodgers, demis dupa remiza cu Everton din ultima runda de Premier League. „Cormoranii” s-au mai aflat in negocieri si cu Ancelotti, insa tehnicianul italian a anuntat ca va reveni in antrenorat, abia din sezonul viitor.

Inainte de a o parasi in vara acestui an, Klopp a condus-o pe Borussia Dormund catre castigarea a doua titluri in Bundesliga, precum si spre o serie de performante extrordinare pe plan european.


Dan Petrescu iti da pontul pentru meciul Romaniei si un combo in cota 12!

 


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu