Krasnodar- Helsinki: Razboiul ruso-finlandez a inceput! :)

Una dintre cele mai dezechilibrate dispute din play-off-ul EL, FK Krasnodar – HJK Helsinki, se joaca diseara, de la ora 20:00, pe terenul echipei ruse!

FK Krasnodar

Rusii au ajuns in in play-off-ul Europa League, dupa ce au reusit sa treaca de formatia slovaca Slovan Bratislava, in mansa tur, Krasnodar s-a impus pe teren propiu cu scorul de 2-0, urmand ca in retur, pe terenul celor de la Slovan , FK sa inscrie de trei ori si sa obtina altfel calificarea. A fost un meci in care spectacolul nu a lipsit, ambele formatii marcand cate trei goluri!
Pe plan intern, Krasnodar ocupa un loc 6 dupa 5 etape. Moralul este la cote maxime, dupa ce Smolov, Granqvist & co. au reusit etapa precedentasa se impuna pe terenul celor de la Zenit cu scorul de 2-0!

INFO: Krasnodar are 12 meciuri fara infrangere pe teren propriu.

HJK Helsinki

Campioana Finlandei si echipa ce domina de ani buni acest campionat a fost eliminata din turul trei preliminar al Ligii Campionilor de catre Astana cu scorul de 4-3 la general , dupa ce pe teren propiu HJK remizase scor 0-0, insa in returul din Kazahstan, finlandezii au pierdut calificarea in minutul 93, dupa ce fundasul central al celor de la Astana, Postnikov a reusit sa marcheze. Meciul disputat in cup ape data de 15 august, cu siguranta nu le-a adus un plus de incredere celor de la Helsinki, acestia au fost invinsi in deplasarea de la Marienhamn cu scorul de 5-1.

Echipe probabile:

Krasnodar (4-3-3): Dikan; Kalesin, Sigurdsson, Granqvist, Petrov; Gazinskiy, Strandberg, Mamaev; Laborde, Smolov, Bystrov.

HJK (4-4-1-1): Örlund; Sorsa, Moren, Heikkinen, Baah; Jallow, Moussi, Schuller, Zeneli; Tanaka; Havenaar.

Concluzii

Un meci in care Krasnodar pleaca favorita certa, pe teren propiu este o formatie foarte puternica care nu a fost invinsa de 12 meciuri oficiale, ba mai mult primeste gol foarte greu in disputele de acasa, motiv pentru care mai mult ca sigur Krasnodar va incerca inca din meciul tur sa isi adjudece calificarea in detrimentul celor de la HJK.

Pronostic: Krasnodar castiga si marcheaza minim 2 goluri.

( Onea Claudiu)


 

Steaua – Rosenborg: Continua picajul echipei lui Radoi?


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu