La asta nu va asteptati! Jurgen Klopp anunta care a fost cel mai bun transfer al sau la Liverpool: „L-am vazut, wow!”

Intr-o discutie relaxata cu presa engleza, Jurgen Klopp a facut un bilant al transferurilor realizate in mandatul sau la Liverpool, iar managerul german a nominalizat cea mai inspirata achizitie. Contrar asteptarilor, nu este vorba de Salah, Mane sau Van Dijk!

In ordine, Klopp a vorbit despre vedetele sale, cu precadere despre Sadio Mane, care a fost considerat un „risc asumat”, cand Liverpool i-a platit lui Southampton 30 de milioane de lire sterline. In acest moment, Sane valoreaza de cinci ori mai mult! Mohamed Salah a fost de asemenea „reinventat” de Klopp, dupa un episod nefericit la Chelsea, dar nici egipteanul nu este considerat cel mai bun transfer, desi africanul a fost golgheter in Premier League.

Vizitati pagina noastra de Facebook!

Printre remarcatii sezonului se mai numara Virgil van Dijk, Andy Robertson si Giorginio Wijnaldum, care au facut din Liverpool o echipa aproape imbatabila in Anglia. Dar Klopp crede ca cea mai inspirata mutare a sa a fost aducerea lui Trent Alexander-Arnold, de la echipa U21 a clubului de pe Anfield! La 21 de ani, Arnold a debutat si in nationala Angliei.

„Este vorba de Trent! (n.r. cel mai inspirat transfer reusit la Liverpool de Klopp). Nu a trebuit sa-l cumparam, dar a fost o mutare excelenta. Asistentul meu, Pep Lijners, mi-a spus ca l-a folosit cu succes ca mijlocas defensiv, fundas stanga, fundas dreapta sau mijlocas de banda. Avea insa o singura problema, nu era suficient de apt fizic. Dar la acea vreme era doar un copil, asa ca i-am evaluat potentialul. Fotbalistic vorbind, wow, niciun dubiu! A trebuit sa lucram la aspectul fizic, iar progresul sau a fost fantastic. E un adevarat luptator”, a spus Klopp, pentru podcastul Pure Football.

Ce-i drept, in acest sezon, Arnold are medii mai bune decat in stagiunea precedenta, in ceea ce priveste centrarile, driblingurile, suturile la poarta, pasele filtrante si pasele decisive. Pe ansamblul ultimelor doua sezoane, niciun alt fotbalist din Premier League n-a produs atat de multe goluri pentru echipa sa! Mai mult, si jocul defensiv al lui Arnold s-a imbunatatit masiv.

PARIATI PE TRANSFERURILE DIN PREMIER LEAGUE!

 


  • Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu