La Euro da, la Mondiale…mai vedem: Cum e cotata Romania in bataliile cu Lewandowski, Vucinic si Bendtner!

Repartizata intr-o grupa usoara si cu un start perfect de campanie – victorie cu 1-0 in Grecia- Romania a fost inca de la inceput cotata cu prima sansa la castigarea grupei F din preliminariile pentru Euro 2016. Nu s-a intalmplat asa, insa prin prisma noului format al turneului, cu 24 de echipe, locul secund ocupat la final, dupa Irlanda de Nord, ne-a adus o calificare directa la competitia gazduita de Franta.

Dupa intrecerea continentala, incepand cu toamna anului viitor, Romania va fi angrenata intr-o alta campanie de calificare, poate chiar mai importanta. Luptam pentru accederea la Campionautul Mondial din 2018, intrecere organizata de Rusia la care se vor califica mult mai putine nationale europene. Mai exact doar 13, castigatoarele celor 9 grupe, plus invingatoarele barajelor in care vor fi implicate ocupantele locurilor 2. Nu toate, pentru ca cel mai slab loc secund, nu merge nici macar la baraj!

BONUS pana la 200 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!

Lewandowski, Vucinic si Bendtner, ne dau mari emotii!

Misiune mult mai dificila pentru reprezentativa noastra, in conditiile in care grupa arata infinit mai greu. Desi am fost capi de serie, pentru castigarea acesteia avem din start doua mari contracandidate: Polonia si Danemarca. Prima s-a duelat de la egal la egal cu Germania, campioana mondiala en-titre, pentru locul 1 al grupei din preliminariile pentru Euro, in timp ce cu danezii si stilul lor de joc am avut in dese randuri necazuri. Nu e doar atat! Desi pana startul campaniei va pierde o parte dintre jucatorii acestei generatii, una de mare calitate, Muntenegru va ramane o nuca foarte greu de spart. Armenia are gandurile sale, iar acasa poate ridica probleme oricarei nationale. Cam pe aceeasi linie se inscrie si Kazakhstanul, o nationala ce a incurcat in fata fanilor proprii, destule reprezentative mai bine cotate.

Cotele sunt pe masura dificultatii grupei. Bookmakerii considera in acest moment ca Polonia, Danemarca si Romania se vor bate pentru unul din primele 3 locuri, insa in aceasta ordine, cu „tricolorii” mai slab cotati. Muntenegru are a 4-a cota.

COTE NETBET LA CASTIGAREA GRUPEI E: 

cm 2018

Romania va debuta in preliminarii pentru Campionatul Mondial din 2018, pe teren propriu, contra reprezentativei din Muntenegru. Meciul este programat pe 4 septembrie 2016. 4 zile mai tarziu, „tricolorii” vor evolua in Armenia.


BONUS pana la 200 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu