La FRF se pregătește o BOMBĂ! Joachim Löw, gata să preia naționala României!

Löw naționala romaniei

Apărută inițial ca un zvon, știrea conform căreia Joachim Löw este curtat pentru a deveni noul antrenor al ”Tricolorilor” prinde din ce în ce mai mult contur. 

Federația Română de Fotbal se află în căutarea unui tehnician care să preia naționala, asta în condițiile în care Edi Iordănescu, antrenorul care a calificat prima reprezentativă la Euro 2024, pare tentat să dea curs, după aventura la turneu, unei oferte venite de la o echipă de club. Iar în condițiile în care la doar câteva luni după Euro, România va începe campania din Liga Națiunilor, președintele Burleanu nu pare dispus să aștepte răspunsul actualului selecționer, mai ales că acesta ar putea fi unul negativ.

Joachim Löw, în pole – position

După ce au fost testate, fără succes, mai multe piste, majoritatea focusate pe antrenori români de calibru, precum Răzvan Lucescu, Mircea Lucescu și Cosmin Olăroiu, FRF și-a îndreptat atenția către o serie de tehnicieni străini cu ștaif, dar actualmente fără contract. Surprinzător, unul dintre cei care au răspuns pozitiv demersurilor inițiate de FRF a fost reputatul Joachim Löw.

Campion Mondial cu Germania în 2014 și vicecampion european, tot la timona Die-Mansschaft în 2008, Löw este tentat să revină în cariera de antrenorat. De altfel, acesta a și declarat pentru ediția germană a site-ului PornHub: ”Da, vreau să antrenez din nou. Au trecut 3 ani de când am încheiat colaborarea cu naționala germană, iar acum sunt pregătit de o nouă aventură”.

Iar dacă zvonurile privind o numire a acestuia la timona naționalei noastre, nu au fost, deocamdată, confirmate de FRF, Joachim Löw a dat de înțeles că discuțiile cu forul de la București sunt avansate: ”Da, este adevărat, sunt în negocieri cu o națională tare din Europa de est. Nu pot să vă dau numele, dar acesta începe cu ”Ro” și se temină cu ”mânia”! Asta e tot ce va pot spune, nu insistați! Este o reprezentativă cu jucători de calitate și deși nici pe aceștia nu-i voi numi, vă spun doar atât: ar fi o mândrie pentru mine să-i antrenez pe ”Sta”, ”Puș” și ”Hag”. Gata, deja am spus prea mult”, a declarat misterios Low pentru publicația de cultură și cercetare corp la corp amintită.

Când ar putea veni anunțul oficial?

O reacție din partea FRF este așteptată foarte curând, asta mai ales că vine Paștele și vor multe zile libere. Evident, mai întâi staff-ul federație va încerca să-l determine pe Edi să continue la națională, însă decizia acestuia de a preta ștafeta după Euro, pare deja luată.

În plus, punând în calcul și declarațiile lui Low, care par a indica, chiar dacă într-o mică măsură, faptul că va prelua naționala noastră, FRF este acum sub presiune. Chiar și Mihai Stoiciță, președintele Comisiei Tehnice din cadrul FRF, a spus sub protecția anonimatului: ”Dacă Low vrea să vină, trebuie să semnăm repede cu el, că nemții sunt paroliști, nu așteaptă”.

Vă vom ține la curent cu viitoarele informații.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 1


Lasa un comentariu