Avancronica etapei cu numarul 3 din La Liga

Au trecut doar doua etape din actuala stagiune din La Liga si prima divizie spaniola pare mai interesanta decat oricand. Barcelona si Real Madrid au reusit sa-si respecte blazonul, cumuland 6 puncte in primele doua etape, in timp ce Atletico Madrid nu a reusit decat doua rezultate egalitate, iar „Bascii” de la Athletic Bilbao si „liliecii” de la Valencia nu au reusit incat sa castige nici macar un punct. De asemenea, fiecare parte ale acestei runde se poate urmari live pe www.netbet.ro.


inregistreaza-te - netbet


Vineri – 9 septembrie: Duel extrem de dificil pe „Anoeta” pentru Espanyol!

Etapa cu numarul 3 va incepe vineri, 9 septembrie. Incepand cu ora 21:45 se va disputa partida dintre Real Sociedad si Espanyol Barcelona. Echipa ce a fost pregatita in sezonul precedent o buna parte si de romanul Costel Galca se deplaseaza pe „Anoeta”, un stadion cunoscut pentru dificultate cu care oaspetii pot castiga – arena de pe care Real Madrid a plecat in prima etapa cu toate cele 3 puncte.

Sambata – 10 septembrie: Real Madrid si FC Barcelona tintesc victoria cu numarul 3!

Cele mai importante partide ale acestei runde se vor desfasura sambata. Ziua fotbalistica va fi deschide de partida Celta Vigo – Atletico Madrid, programata pentru ora 14:00, in timp ce „galacticii” de la Real Madrid primesc vizita Osasunei Pamplona incepand cu ora 17:00. La scurt timp dupa ce se va incheia partida de pe Santiago Bernabeu, incepand cu ora 19:15 se vor disputa partidele Sevilla – Las Palmas si Malaga – Villareal. Ziua fotbalsitica de sambata se va incheia in Spania la ora 21:30, atunci cand FC Barcelona va primi vizita nou-promovatei Deportivo Alaves, care a reusit sa-i „fure” doua puncte echipei lui Diego Simeone in prima runda.

Duminica – 11 septembrie: Deportivo si Florin Andone incheie etapa

Runda cu numarul 3 se va incheia duminica. Sporting Gijon si Leganes se intalnesc la ora 13:00 intr-un meci de „care pe care”, iar Valencia tinteste primele puncte in actuala stagiune in disputa pe care o avea la ora 17:00 cu Betis Sevilla pe „Mestalla”. Seara ne ofera disputele dintre Granada si Eibar, ora 19:15 si cea dintre echipa romanului Florin Andone si Athletic Bilbao, programata pentru ora 21:30.

Cotele principale pentru duelurile etapei cu numarul 3 din La Liga

GRUPA h


Sursa imagine: www.skysports.com


INCREDIBIL: Pachetul de bun venit NetBet iti ofera acum un bonus de 1500 RON!!!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu