La Liga: Meciuri interesante in runda cu numarul 10! Pariuri1X2 pregateste deja analizele!

bilet La Liga Santander

Barcelona pastreaza patru puncte avans fata de ocupanta locului secund din La Liga, Valencia. Real Madrid si Atletico nu sunt departe. Iata ce ne asteapta runda viitoare.


 La Liga – Etapa 10
Sa 19:30 Atletico Madrid – Villarreal

Meciul etapei este cel de sambata seara in care Atletico Madrid primeste vizita lui Villarreal. Se anunta o partida echilibrata, intre doua echipe echilibrate. „Submarinul galben” pare sa fie mai in forma, avand cinci meciuri fara infrangere. De cealalta parte, Atletico a obtinut saptamana trecuta un prim succes dupa trei remize consecutive. Diego Simeone va incerca sa isi ajute echipa sa obtina inca trei puncte impotriva unui adversar pe care echipa sa nu l-a invins in ultimele doua sezoane.


Partidele etapei cu numarul  10 din La Liga vor fi transmise Live Video pe platforma Unibet TV. Pentru a urmari GRATUIT aceste meciuri pe PC, tableta sau telefon, deschide un cont la Unibet, cu un click aici.

  • Meciul pe care Barcelona il disputa la Bilbao cu Athletic este cel putin la fel de interesant ca acela de pe Wanda Metropolitan, insa aici catalanii sunt favoritii mai clari. Bascii nu sunt insa victime sigure. Athletic a castigat cel mai recent meci direct de pe teren propriu.
  • Real Madrid are runda aceasta cel mai usor meci dintre echipele fruntase. Echipa lui Zidane poate bifa duminica al cincilea succes consecutiv in La Liga si a saptea victorie la rand in deplasari. Real joaca la Girona.
  • Intr-o alta confruntare din partea superioara a clasamentului, Sevilla intalneste Leganes. Andaluzii nu trec prin cea mai buna perioada, pierzand trei din ultimele patru meciuri de campionat. Cu una din cele mai bune defensive din liga, Leganes va cauta sa nu plece cu mana goala acasa.
  • Pantilimon, Andone si a lor Deportivo La Coruna au din nou doua meciuri fara victorie. Trei puncte ar putea fi obtinute pe terenul lui Las Palmas in meciul ce incheie luni runda.

La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

la liga etapa 10

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu