La Liga: Showul continua in La Liga! Urmareste live meciurile rundei cu numarul 3!

bilet La Liga Santander

In acest weekend se disputa meciurile celei de-a treia runde din La Liga. Granzii incearca sa evite greselile in startul sezonului.


La Liga – Etapa 3
https://pariuri1x2.ro/go/netbet.htmlSa 17:15 Valencia – Atletico Madrid

FC Barcelona si Real Madrid vor avea cu siguranta meciuri spectaculoase, dar partida rundei este cea dintre Valencia si Atletico Madrid. Oaspetii s-au impus in ultimele sezoane ca o echipa de prim rang in Europa. „Liliecii” au avut sezoane dificile, dar rezultatele din primele doua runde sunt promitatoare.

Runda trecuta, Valencia remiza pe Bernabeu, facand ca „galacticii” sa piarda primele puncte in acest sezon. Pe Mestalla cu siguranta se va castiga greu in acest sezon. Elevii lui Simeone vor incerca totusi sa continue seria succeselor, avand patru victorii consecutive in confruntarile directe.


https://pariuri1x2.ro/go/netbet.html
Partidele etapei cu numarul 3 din La Liga vor fi transmise Live Video pe platforma NetBet TV. Pentru a urmari GRATUIT aceste meciuri pe PC, tableta sau telefon, deschide un cont la NetBet, cu un click aici.

In continuare fara Ronaldo, care a aratat o forma foarte buna pentru nationala, Real Madrid trebuie sa invinga Levante. Madrilenii nu isi mai permit sa piarda puncte fata de rivalii catalani. FC Barcelona joaca runda aceasta derbyul cu Espanyol. Desi orgoliile sunt mari, in ultimii opt ani rezultatele au fost intotdeauna de partea lui FC Barcelona.

In alte partide ale rundei, Leganes, una din cele trei echipe cu maximum de puncte, primeste vizita lui Getafe. Florin Andone are sansa sa incurce lidera. Pe Riazor merge Real Sociedad. Bascii de la Athletic vor incerca sa le administreze prima infrangere a sezonului nou venitilor de la Girona. Echipa din micul orasel catalan are patru puncte, dupa partide cu Atletico si Malaga.


Pachet BONUS de exceptie propus de NetBet: 1500 RON GRATUITI pentru ponturile tale!

la liga

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu