La Liga: Meci tare la Valencia, adversari usori pentru Barcelona si Real Madrid | Vezi ce urmeaza in etapa cu numarul 9!

bilet La Liga Santander

Barcelona, Valencia si Atletico Madrid sunt inca neinvinse in La Liga. Vor reusi sa isi pastreze statutul si dupa runda cu numarul 9?


 La Liga – Etapa 9
https://pariuri1x2.ro/go/netbet.htmlSa 19:30 Valencia – Sevilla

Valencia va incerca sa continue startul senzational de sezon. Sambata pe Mestalla vine un adversar dificil. Desi a pierdut in ultimele trei deplasari, echipa andaluza poate intotdeauna sa fie periculoasa. Ultima partida jucata la Valencia intre cele doua, echipa oaspete a reusit sa ia un punct.


https://pariuri1x2.ro/go/netbet.html
Partidele etapei cu numarul 9 din La Liga vor fi transmise Live Video pe platforma NetBet TV. Pentru a urmari GRATUIT aceste meciuri pe PC, tableta sau telefon, deschide un cont la NetBet, cu un click aici.

  • Barcelona ar trebui sa aiba o misiune usoara in aceasta etapa. Catalanii intalnesc ultima clasata. Totusi, in sezonul trecut Barca nu a luat decat un punct din dubla cu Malaga.
  • Atletico merge pe terenul Celtei Vigo, care nu a pierdut in ultimele patru runde. Echipa lui Simeone a pierdut patru puncte in ultimele doua meciuri. Ne asteapta un meci interesant.
  • Real are sansa celui de-al doilea succes in La Liga pe Santiago Bernabeu. Eibar pare o victima sigura in meciul de duminica.
  • Girona are sase meciuri fara victorie in La Liga. Deportivo, cu Andone si Pantilimon vor incerca sa profite de perioada slaba a catalanilor pentru a adauga inca trei puncte totalului din acest sezon.

Pachet BONUS de exceptie propus de NetBet: 1500 RON GRATUITI pentru ponturile tale!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu