La Liga, Ligue 1 si Serie A ne tin in priza in aceasta saptamana: Iti dam cotele!

Nu avem meciuri de Liga Campionilor sau Europa League in aceasta saptamana, dar nu ne plangem! Aceasta pentru ca ne vom delecta cu fotbalul de mare calitate propus in disputele etapelor intermediare din La Liga, Serie A si Ligue 1!

Etapa echilibrata in Spania

Multe confruntari extrem de atractive ne propune a 5-a runda din Primera Division. Marti se joaca Espnayol – Valencia, dar avem si un mic derby al capitalei, cel dintre Atletico Madrid si Getafe.
Miercuri le vedem la treaba pe Barca si Real. Ambele au deplsari grele, catalanii la Celta Vigo, iar CR7 si compania, in Tara Bascilor, pe terenul lui Bilbao. De urmarit este si meciul Malaga – Villarreal, in care oaspetii cauta succesul prin care sa-si apere excelentul loc 3 ocupat actualmente in La Liga!

spania 21

Serie A, etapa a 5-a: Meci simplu pentru campioana!

Programat marti seara, Udinese – AC Milan este primul meci al etapei si in acelasi timp,  alaturi de Sampdoria – Roma (miercuri, ora 21:45), unul dintre cele mai atractive ale rundei intermediare. Inter si Juventus joaca acasa, contra unor trupe de batut: Verona si Frosione. Adversara campioanei din Torino este singura fara punct castigat in acest campionat. Demolata la Napoli in weekend, Lazio va incerca sa-si spele imaginea cu o evolutie buna in disputa de acasa cu Genoa. Higuain si compania vor sa marcheze cat mai multe goluri si in poarta modestei Carpi.

italia 21

Ligue 1: PSG nu concepe inca un derapaj

Dupa 2-2 acasa, cu Bordeaux, parizienii au terminat la egalitate si jocul cu Reims, din etapa a 6-a. Cam prea mult pentru o trupa de calibrul PSG-ului, ce nu concepe sa rateze din nou cele 3 puncte in meciul de acasa cu Guingamp.
In aceeasi etapa a 7-a, Marseille are o deplasare dificila la Toulouse, iar Lyon joaca pe Gerland, cu Bastia.

fr 21


 


 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu