La Liga: Meciul Realului a fost amanat, Sevilla pierde teren! Vezi reviewul celei mai recente runde din Spania!

la liga

Luni seara s-a incheiat o noua etapa din La Liga. Dupa 21 de runde, lupta la titlu a devenit tot mai clara. La retrogradare, aceleasi trei echipe raman rupte de pluton.


La Liga – Etapa 21

Dupa ce runda trecuta era invinsa de Espanyol, Sevilla a pierdut din nou puncte. Duminica a remizat, 0-0, cu Villarreal si a ramas pe locul trei al clasamentului. Barcelona a reusit sa invinga pe Camp Nou in meciul cu Athletic Bilbao. Messi a marcat unul dintre cele trei goluri ale catalanilor, ajungand la 16 reusite in acest sezon de La Liga.

Real Madrid trebuia sa joace duminica seara in deplasare la Celta Vigo. O furtuna puternica a lovit regiunea Galicia din Spania. Vantul puternic a produs daune pe stadion si consiliul local din Vigo a decis ca acesta nu este sigur pentru public. Astfel partida cu Real a fost amanata. Galacticii raman pe primul loc al clasamentului, dar au doua meciuri in plus de disputat, cu Valencia si cu Celta Vigo.

Meciul Realului nu a fost singurul amanat. Prima partida a rundei, cea dintre Deportivo La Coruna si Betis nu s-a disputat din acelasi motiv.

Atletico si Real Sociedad au invins in partidele cu Leganes si respectiv Osasuna si pot ataca locul trei in clasament pe parcursul urmatoarelor runde. Echipa lui Diego Simeone s-a impus cu 2-0, in timp ce bascii au castigat poate mai greu decat se asteptau multi, scor 3-2. Echipa Pariuri1X2 a oferita cate doua ponturi corecte pentru fiecare dintre aceste partide.la liga

cote real sociedad - osasuna

In zona inferioara a clasamentului, Granada este singura echipa care a reusit sa castige. Ea a obtinut in mod surprinzator victoria in partida de luni seara, cu Las Palmas. Echipa egaleaza astfel la puncte pe Sporting Gijon, dar cele doua raman in continuare la cinci puncte disnta de Leganes, echipe de pe locul 17.

la liga

La Liga – Cotele la titlu

Cota Sevillei la titlu au crescut in urma remizei de runda aceasta. Andaluzii au acum aproape aceleasi sanse de a castiga locul 1 in La Liga ca si Atletico Madrid.

Lupta se da din nou intre Real Madrid si Barcelona. Galacticii au prima sansa, cu un punct avans fata de catalani si doua meciuri in plus de jucat. La 888sport puteti paria pe triumful lor la o cota de 1.36, in timp ce Barcelona are cota 3.25!

la liga

La Liga – Cotele la titlul de golgheter

Cu golul marcat in weekend, Lionel Messi l-a egalat in clasamentul golgheterilor pe colegul sau, Luis Suarez. Cei doi au cate 16 goluri in acest sezon de La Liga. Argentinianul este favorit la castigarea Trofeului Pichichi, avand cota 2.25, fata de 2.50 pentru uruguayan. Cristiano Ronaldo are doar 13 reusite, dar alaturi de Real trebuie sa dispute doua partide in plus fata de adversarii sai. Portughezul are cota 3.50 pentru a deveni cel mai bun marcator la finalul sezonului.

la liga

La Liga – Etapa 22

Weekendul viitor ne asteapta o noua runda din La Liga. Barcelona intalneste Alaves, Real Madrid joaca impotriva Osasunei, in timp ce Sevilla da piept cu Las Palmas. Iata cotele pentru meciurile programate incepand cu ziua de vineri:

la liga - etapa 22

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu