La Liga: Start de etapa cu derby intre Valencia si Atletico!

La Liga

Runda cu numarul 24 din La Liga incepe cum nu se poate mai bine, cu un derby intre Valencia si Atletico Madrid, echipa calificate in 8-imile de finala ale Ligii Campionilor.


Valencia – Atletico Madrid este derby-ul etapei a 24-a din La Liga, partida care se va disputa in deschiderea acestei runde. Cu un succes obtinut acasa, „liliecii” ar putea sa isi depaseasca adversara din acest duel si sa avanseze pana pe pozitia a 4-a. Daca gazdele au suferit doua infrangeri in ultimele doua partide oficiale, trupa lui Diego Simeone a reusit sa intrerupa o serie de cinci meciuri la rand fara victorie, gratie succesului obtinut pe teren propriu in fata celor de la Granada, cu scorul de 1-0.

Real Madrid si Barcelona isi continua si ele lupta pentru prima pozitie. „Galacticii” se afla la 3 puncte in fata rivalilor, iar in aceasta etapa au sansa de a se distanta, printr-un succes obtinut acasa in fata celor de la Celta Vigo. Barcelona are o misiune ceva mai dificila. „CatalaniI” primesc vizita celor de la Getafe, echipa clasata pe pozitia a 3-a, la sapte puncte in spatele trupei lui Quique Setien.

Toate ponturile si biletele din La Liga pot fi gasite >>> AICI


Pariaza ponturile la Betano si ai un bonus de 500 LEI!



Urmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!



Urmareste pagina noastra de Facebook!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu