La Liga: Vezi care sunt sansele sa fie anuntat castigatorul sezonului 2019/2020!

La Liga

La fel ca majoritatea intrecerilor sportive, sezonul din La Liga se afla intr-o pauza prelungita. Ramana de vazut daca aceasta competitie va fi finalizata sau daca organizatorii vor acorda titlul echipei aflata in prezent pe prima pozitie in clasament.


In cazul in care castigatoarea sezonului 2019/2020 va fi desemnata prin intermediul unui anunt, cei de la Real Madrid vor avea toate motivele sa fie nemultumiti. Totusi, aceste nemultumiri vor fi indreptate catre propria echipa, avand in vedere faptul ca, cu o etapa inainte de stoparea competitiei, „galacticii” s-au aflat pe prima pozitie. Acestia s-au impus cu scorul de 2-0 in El Clasico, obtinand astfel prima pozitie in La Liga. Clasarea in fruntea ierarhiei din Spania a durat o singura etapa. Trupa lui Zinedine Zidane a fost invinsa cu scorul de 1-2 in deplasarea de la Real Betis, in timp ce catalanii a invins pe teren propriu Real Sociedad. Aceste rezultate au facut ca Barcelona sa revina pe prima pozitie, avand astfel sansa de a castiga titlul, chiar daca sezonul nu va fi reluat pe teren.

Castigatorul sezonului 2019/2020 din La Liga va fi anuntat – Cota 2.75 la eFortuna


Deschide ACUM cont la eFortuna, pentru o experienta totala in pariurile online: sporturi, casino, virtuale, loto, promotii, happy-hour si BONUS de 500 RON!




Pariază pe SPECIALE! La eFortuna continua super promotia adresata tuturor noilor sai clienti. Daca esti jucator nou la eFortuna, ai bonus de bun venit in valoare de pana la 500 lei!

Cum obtii bonusul?

Iti poti incasa bonusul in doar cateva minute, urmand pasii simpli de mai jos:

  1. Deschide-ti un cont utilizand acest link.
  2. Fa o depunere si primesti 100% din suma, pana la 500 lei!
  3. Activeaza bonusul.
  4. Pariaza si castiga!
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu