La Liga – Vezi cotele la titlu! Real Madrid si FC Barcelona in pole-position!

Inceputul sezonului din La Liga a fost unul mai mult decat captivant, cu Real Madrid si FC Barcelona incurcandu-se neasteptat, dar si cu FC Sevilla sau cu Atletico Madrid in prim-plan.

La fel ca si inaintea startului stagiunii din La Liga, FC Barcelona este cotata drept principala favorita in vederea obtinerii titlului, Unibet atribuindu-i o cota de 1.80. Imediat dupa aceasta, rivala de la Real Madrid este cotata drept cea de-a doua favorita la titlu, cu o cota mai mult decat excelenta, de 2.75.

Atletico Madrid, antrenata de catre Diego Simeone – ultima echipa ce a reusit sa castige titlul in Spania, inainte de era dominata de catre FC Barcelona si Real Madrid este vazuta de bookmakerii de la Unibet cu a treia sansa la titlu, fiindu-i atribuita o cota nemaipomenita de 7.50.

Alte cote pentru castigarea titlului din La Liga

Daca iti deschizi chiar acum un cont la Unibet poti paria pe castigatoarea titlului din La Liga complet gratuit, din bonusul de 150 RON inclus in pachetul de bun-venit oferit. Echipa noastra te sfatuieste sa folosesti acest bonus pentru a paria pe echipa ce va ridica trofeul La Liga, deoarece indiferentde ce s-ar intampla, nu pierzi nimic din buzunarul tau!

zenit


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu