Larvik – CSM Bucuresti: Va prezentam calculele calificarii si sansele favoritelor noastre!

CSM Bucuresti

CSM Bucuresti si Larvik se intalnesc in etapa a 8-a a grupelor principale ale EHF Champions League. Partida va avea loc sambata, de la ora 18:00 si va putea fi urmarita in direct pe programele DigiSport. 


Lupta directa cu RK Krim Mercator

In aceste momente, favoritele naostre se afla pe pozitia a 4-a in Grupa 2 principala, la doar un punct disptanta de urmatoarea clasate, Krim Mercator. Locul 4 este ultimul care duce in play-off-ul pentru sferturile de finala ale EHF Champions League, iar fetele noastre po avea emotii in vederea ocuparii acestei pozitii la finalul parcursului din grupe.

Untitled

In meciul tur, disputat in deplasare, CSM s-a impus cu scoruld e 24 la 21 pe terenul celor dela Krim Mercator, iar in penultima etapa a acestei grupe, cele doua echipe se vor intalni intr-o partida ce poate fi decisiva la acea ora, insa de aceasta data in sala din Bucuresti. Cu o victorie in partida cu Larvik si una in fata celor de la Krim Mercator, fetele pregatite de Aurelian Rosca isi vor asigura matematic calificarea in urmatoarea faza a EHF Champions League.


Citeste si:

Parcursul CSM-ului

Unul dintre rezultatele dezamagitoare, inregistrate in aceasta faza a competitie, a venit chiar in fata celor de la Larvik. Gullden & co. erau cotate ca favorite clare in partida tur, disputata pe data de 27 ianuarie 2017 (cota 1.20 la Unibet), insa nu au reusit sa obtina decat un rezultat de egalitate in sala din Bucuresti, scor 26-26. Bella Gullden a fost cea mai buna jucatoare a bucurestencelor in acel duel, cu 7 reusite, fiind urmata de Niombla si Torstensson, cu cate 5.


Meciurile din EHF Champions League se pot vedea in format LIVE VIDEO pe platforma unibet tv. Deschide-ti acum un cont la Unibet si vezi meciul GRATUIT!

Untitled

Cu doar o victorie obtinuta in deplasare, CSM va avea o misiune foarte dificila in partida de la Larvik. Casele de pariuri ofera, totusi, prima sansa formatiei din capitala Romaniei, insa diferenta este una destul de mica. Favoritele noastre sunt cotate cu 1.95 la Unibet, in timp ce Larvik are o cota de 2.25 pentru un eventual succes.

Untitled


Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu