Lazio – FCSB: Avem echipele probabile pentru meciul de la Roma! Radu Stefan ar putea lipsi din nou!

lazio - fcsb

Joi seara, de la ora 20:00, Stadionul Olimpico din Roma gazduieste cel mai important meci al FCSB-ului in prima parte a anului: echipa lui Dica incearca eliminarea lui Lazio.


Jo 20:00 Lazio – FCSB Cote Unibet: 1.27 6.00 12.00

Victoria din tur a dus la o crestere semnificativa a sanselor FCSB-ului de a ajunge in optimile Europa League. Calificarea romanilor are acum cota 2.25 la Unibet, fata de 1.62 pentru calificarea gazdelor. Multe vor depinde de inspiratia celor doi tehnicieni in ceea ce priveste echipa de start folosita.

Dica este fortat sa gaseasca o solutie pentru absenta lui Pintilii, care este suspendat dupa galbenul primit in tur. Folosirea lui Teixeira pare sa fie varianta cea mai probabila aici. Al doilea semn de intrebare vizeaza postul de portar. Dupa ce Vlad a fost acuzat de gafe in meciurile recente, FCSB l-a adus pe Balgradean. Acesta nu are insa drept de joc in competitie, nefiind pe lista UEFA. Astfel, Dica va trebui sa aleaga intre Vlad si Stancioiu, primul fiind favorit sa continue intre buturi.

Mai multe modificari sunt posibile in echipa gazdelor, dupa rezultatul dezamagitor din tur. Ciro Immobile ar putea fi cea mai mare amenintare pentru poarta romanilor, el avand sanse sa fie titularizat.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Echipe probabile

Lazio (3-5-1-1)
Strakosha – Wallace, de Vrij, Caceres – Basta, Parolo, Leiva, Luis Alberto, Lulic – Felipe Anderson – Immobile

FCSB (4-2-3-1)
Vlad – Benzar, Gaman, Planici, Morais – Nedelcu, Teixeira – Man, Budescu, Fl. Tanase – Gnohere

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 2 0


Lasa un comentariu