Lazio Roma – Bayer Leverkusen: Duel echilibrat!

lazioMarţi, începând cu ora 21:45, Stadio Olimpico din Roma organizează partida tur a play-off-ului UEFA Champions League, acolo unde, formaţia gazdă, Lazio, primeşte vizita nemţilor de la Bayer Leverkusen. Pentru iubitorii spectacolului, respectiv pentru microbiştii înrăiţi, partida se va putea urmări în direct pe DolceSport 1.    – Sursă foto: www.tuttomercatoweb.com

Head to head: Cele două formaţii s-au întâlnit de două ori în întreaga istorie, în grupele UEFA Champions League, sezonul 1999/2000, pe atunci rezultatul fiind identic atât în partida tur cât şi în cea retur, scor 1-1.

Lazio Roma a început noul sezon cu o înfrângere înregistrată în SuperCupa Italiei disputată în China, scor 2-0 în compania celor de la Juventus Torino. Per total, formaţia condusă de către Stefano Pioli a făcut un meci şters, fără ocazii importante la poarta adversă. De aceleaşi evoluţii neconvingătoare au avut parte şi în partidele de pregătire disputate în pauza de vară, cel puţin prin prisma rezultatelor, fiind învinsă de către formaţii precum Vicenza, Anderlecht, Sigma Olomouc, respectiv FSV Mainz, înscriind un total de trei goluri, însă în schimb primind un număr de zece. În ceea ce privesc competiţiile externe, Lazio Roma are un istoric bun în meciurile disputate pe teren propriu împotriva echipelor din Germania, cinci la număr, înregistrând un total de patru victorii şi un rezultat de egalitate.

INFO: Conform site-urilor de specialitate, antrenorul gazdă nu va putea conta pe o serie de jucători importanţi, printre care portarul Marchetti, fundaşii Braafheid şi Radu Ştefan, ultimul fiind suspendat, respectiv pe atacantul Filip Djordjevic.

De partea cealaltă, formaţia condusă de către tehnicianul Roger Schmidt a început cu dreptul noul stagiu de campanie, învingând în prima rundă a Cupei Germaniei cu un categoric 0-3 pe terenul celor de la Sportfreunde Lotte, respectiv sâmbătă, în faţa propriilor fani, scor 2-1 în compania echipei TSG Hoffenheim în prima etapă din Bundesliga. În ceea ce privesc competiţiile externe, Bayer Leverkusen este singura formaţie nemţească, dintr-un total de cinci, ce nu a fost învinsă de Lazio Roma. Pe de altă parte, ’aspirinele’ nu se descurcă la fel de bine în meciurile disputate în Italia, având o victorie înregistrată, trei rezultate de egalitate, respectiv trei înfrângeri.

INFO: Antrenorul oaspete nu va putea conta pe trei jucători importanţi din lot, printre care fundaşii Jedvaj şi Toprak, respectiv pe mijlocaşul Lars Bender, toţi trei fiind accidentaţi.

Echipe probabile:

Lazio Roma: Berisha – Basta, de Vrij, Gentiletti, Radu – Cataldi, Biglia, Parolo – Candreva, Klose, Felipe Anderson

Bayer Leverkusen: Leno – Hilbert, Tah, K. Papadopoulos, Wendell – Kramer, L. Bender – Bellarabi, Calhanoglu, Son – Kießling

Ce putem paria?

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu