Pariaza inteligent pe meciurile saptamanii in Liga Campionilor »» Vezi aici sugestiile noastre!

champions league

In aceasta saptamana se vor desfasura 4 partide din optimile de finala ale Ligii Campionilor: Arsenal – Bayern, Napoli – Real Madrid, FC Barcelona – PSG si Dortmund – Benfica. Aceste inclestari reprezina punctul de interes al saptamanii in fotbalul mondial.


Cotele la calificarea in sferturile Ligii Campionilor
Marti, 7 martie: Arsenal – Bayern Munchen
Cote 888Spot: 3.15  3.60  2.20
Cote calificare: 21.00  1.01
– Ai aici avancronica si pontul! –

Bavarezii au dominat categoric partida tur, depasindu-i pe „tunari” cu scorul de 5-1. Sansele ca formatia condusa din teren de „artizanii” Robert Lewandowski si Arjen Robben sa piarda calificarea sunt extrem de mici, insa nu de putine ori fotbalul ne-a rezervat extrem de multe surprize.

Marti, 7 martie: Napoli – Real Madrid
Cote 888Sport: 2.75  3.60  2.45
Cote calificare: 6.50  1.11
– Ai aici avancronica si pontul! –

Chiar daca formatia italiana a condus pe Santiago Bernabeu cu scorul de 1-0 in tur, „Galacticii” au reusit sa se impuna cu scorul de 3-1. Rezultat pozitiv din Liga Campionilor nu a putut fi dublat de catre Zinedine Zidane si elevii sai cu un parcurs la fel de bun si in La Liga, unde Real Madrid a pierdut o buna parte din avansul pe care-l avea fata de FC Barcelona. In acelasi timp, Napoli nu a reusit nici ea sa se regaseasca in competiile interne, unde a fost invinsa pe teren propriu de catre Atalanta in Serie A (scor 0-2) si in deplasare de catre „Batrana Doamna” in Cupa Italiei (scor 1-3). Astfel, rezultatele fluctuante ale celor doua echipe din ultima perioada ne trimit cu gandul la o partida retur deschisa aproape oricarui rezultat.

Miercuri, 8 martie: Borussia Dortmund – Benfica
Cote 888Sport: 1.36  5.00  9.00
Cote calificare: 1.72  2.15
– Ai aici avancronica si pontul! –

Partida tur dintre Borussia Dortmund si Benfica, disputata in Portugalia, a fost o adevarata lectie despre cum in fotbal nu castiga de fiecare daca echipa mai buna. „Lusitanii” s-au impus cu scorul de 1-0 in urma unei intalniri controlate de la un capat la altul de catre „galben-negri”. Acestia din urma nu au decat varianta victoriei la minim doua goluri diferente, fie cea cu scorul de 1-0 (unde se adauga eventualele prelungiri si penalty-uri) in vederea obtinerii calificarii in faza urmatoare a competiei.

Miercuri, 8 martie: FC Barcelona – Paris Saint-Germain
Cote 888Sport: 1.45  5.25  6.25
Cote calificare: 11.00  1.05
– Ai aici avancronica si pontul! –

Cu certitudine, cel mai neasteptat rezultat din turul optimilor de finala ale Ligii Campionilor a fost cel dintre PSG si Barcelona, francezii impunandu-se fara drept de apel, scor 4-0. Sansele ca formatia „Blaugrana” sa castige „in-extremis” biletul catre sferturile de finala ale competitiei sunt extrem de mici, insa Luis Enrique si jucatorii sai au declarat in repetete randuri faptul ca vor face tot cea ce le sta in putinta pentru a incerca sa remonteze rezultatul negativ.

Cum pot miza complet gratuit pe disputele din Liga Campionilor?

In astfel de dueluri, in care atat orgoliile, cat si mizele, sunt extrem de mari este cel putin dificil sa putem anticipa un rezultat final. De aceea, atunci cand meciul pe care doriti sa pariati este unul mai mult decat echilibrata va sfatuit sa va orientati atentia catre diverse promotii cu ajutorul carora puteti paria complet gratuit, fara sa pierdeti nimic din bugetul vostru.

In alta ordine de idei, traim in “secolul vitezei”, intr-un mediu in care tehnologia isi aduce aportul din ce in ce mai mult la viata noastra de zi cu zi, aceasta devenind incetul cu incetul indispensabila noua. In materie de pariuri, ccasele online s-au conformat si acestea si-au conceput oferta astfel incat fiecare jucator sa poata juca de pe orice device pe care-l poseda. Astfel s-au nascut pariurile de pe mobil, casele online concepandu-si si diverse oferte pentru pariurile de pe telefon. Redactia noastra a facut o scurta lista cu cele mai bune si tentante oferte, dupa cum veti putea citi in continuare.

Bookmakerul online Netbet ofera un bonus de pana la 40RON indiferent de rezultatul ce se inregistreaza in teren in partida aleasa de tine. Astfel, vei putea miza complet gratuit si vei primi un bonus pentru a incepe cu dreptul, indiferent de situatie! Mentionam faptul ca doar primul tau pariu de pe mobil este eligibil pentru aceasta promotie, iar Netbet te va rambursa doar pentru acesta.

eFortuna se respeta si ea, oferind bonusurui de pana la 200 RON! Acestea sunt impartite in freebet-uri singulare de pana la 20 RON in functie de suma pariata la primele pariuri efectuate de pe mobil. Pentru a primi bonusuruile trebuie sa mizam pe o cota de minim 1.80 single, fara a mai avea si alte evenimente pe bilet.

La randul ei, Unibet iti ofera, pentru un “start lansat” in aventura ta nu mai putin de 50 RON in momentul in care pariezi pentru prima data de pe un mobil. Totul este extrem de simplu si ceea ce trebuie sa faci este doar sa te loghezi pe contul tau Unibet de pe telefonul mobil si sa mizezi pe orice iti doresti tu si in cazul in care pariul este pierzator atunci cand evenimentul va fi incheiat vei primi 50 RON in cont!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu