LE CLASSIQUE, MAI ÎNCINS CA NICIODATĂ! MARSEILLE ȘI PSG ÎN LUPTĂ DIRECTĂ LA TITLU ÎN LIGUE 1

MARSEILLE - PSG

Meci aproape decisiv pentru lupta la titlu în campionatul din Hexagon. Duminică, pe Stade Velodrome, Olympique Marseille, ocupanta locului 2, primește vizita liderului la zi din Ligue 1, Paris Saint-Germain!

Mergi pe mâna echipei lui Igor Tudor? Crezi că totuși parizienii vor deschide scorul prin Messi? Ești convins că meciul nu are cum să aibe mai puțin de 3 goluri? Joacă GRATUIT Betano Master și fii maestrul predicțiilor!

Concursul GRATUIT de predicții, Betano Master, va desfășura o rundă specială duminică, în cinstea celui mai așteptat duel al finalului de săptămână, Le Classique, așa cum este supranumită confruntarea dintre Marseille și PSG.

Tot ce trebuie să faci este să răspunzi la întrebările “Cine va câștiga partida?”, “Câte goluri se vor marca?”, “Cine va fi primul marcator în meci?” și intri în cursa pentru Pariurile Gratuite fără rulaj în valoare totală de 25.000 Lei puse la bătaie! 

DESCHIDE CONT

5 PUNCTE DIFERENȚĂ ȘI 3 ABSENȚI IMPORTANȚI LA PSG 

Cele 2 rivale s-au întâlnit în Cupa Franței în urmă cu aproape 2 săptămâni, tot pe Stade Velodrome. Formația lui Igor Tudor s-a impus atunci cu 2-1, consemnând astfel prima victorie a echipei din sudul Franței în fața miliardarilor de la PSG, în ultimii 2 ani și jumătate. 

Echipa pregătită de Christophe Galtier traversează o formă mai puțin favorabilă. PSG are un bilanț îngrijorător în ultimele 5 meciuri, aceștia înregistrând 3 eșecuri și doar 2 victorii, cu Lille și Toulouse. Practic, echipa din capitala Franței s-a încurcat de fiecare dată în ultimele 5 meciuri când a dat peste adversari importanți din punct de vedere valoric, capitulând astfel cu Marseille, AS Monaco și Bayern Munchen.

Având perspective puțin probabile în Liga Campionilor după înfrângerea suferită în turul optimilor pe teren propriu în fața lui Bayern, PSG este nevoită să-și reîndrepte atenția spre Ligue 1, acolo unde situația se poate complica serios dacă Marseille va reuși din nou o victorie pe Stade Velodrome.

De partea cealaltă, Marseille face un sezon excelent în Ligue 1 sub comanda croatului Igor Tudor. Situația în vârful clasamentului este strânsă și poate deveni și mai încinsă cu o victorie a lui OM în derby-ul Le Classique. Aceștia se pot apropia la doar 2 puncte de lider, în vreme ce și urmăritoarele AS Monaco și Lens pot profita și pot deveni amenințătoare pentru primele 2 poziții. 

Ce mai aștepți? Hai pe Betano și trăiește la Cote Maxime cele mai tari partide de fotbal cu Mega Cote, Bet Builder+, Betano Master și sute de pariuri speciale! E Fun să fii Fan!

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu