Legenda lui Arsenal, noul antrenor al celor de la AS Monaco! Vezi AICI cine e noul tehnician al monegascilor

Era lui Leonardo Jardim pe banca lui AS Monaco a luat sfarsit. Dupa un parcurs catastrofal in actualul sezon, in care a lasat-o pe Monaco pe loc retrogradabil, antrenorul portughez a lasat locul unui nume sonor pe banca monegascilor. Thierry Henry este de astazi, oficial, noul tehnician al vicecampioanei en-titre a Frantei.


Inapoi la echipa care l-a crescut

Recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni atacanti din istoria Premier League, francezul Thierry Henry se intoarce la echipa care l-a lansat in fotbalul mare. Henry a facut junioratul la AS Monaco, acolo de unde a plecat la Juventus pentru o scurta perioada, urmand a-si atinge apogeul in tricoul lui Arsenal Londra. 174 de goluri a marcat Thierry Henry in 254 de aparitii pentru „tunari”, iar acum, dupa o perioada de timp de aproximativ doi ani petrecuta ca si antrenor secund al nationalei Belgiei, francezul e pregatit sa faca un pas important in cariera sa de antrenor. Misiunea lui Henry este cu atat mai complicata cu cat Monaco se regaseste momentan intr-o situatie deplorabila. Cu 0 puncte in grupa de UEFA Champions League si cu un singur succes in 9 etape de Ligue 1, monegascii se afla pe loc retrogradabil, cu un golaveraj negativ (9-13) si perspective sumbre.

2.75 este cota oferita de Unibet pentru ca AS Monaco sa se impuna in deplasarea de la Strasbourg, din urmatoarea etapa din Ligue 1.

2.50 este cota oferita de Unibet pentru ca Monaco sa se claseze in primele 6 echipe la finalul sezonului din Hexagon.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu