Leicester City e pregatita sa se infrunte din nou cu granzii Angliei. Vezi cota „vulpilor” pentru castigarea titlului!

Claudio Ranieri a facut minuni alaturi de Leicester City in sezonul trecut de Premier League. Cine a pariat la inceput pe echipa condusa de experimentatul manager italian, a castigat o suma importanta. Se poate bate din nou la titlu o formatie evaluata la aproximativ 170 de milioane de lire tinand cont de loturile adversarelor? Probabil ca nu, dar asa am fi spus si la startul sezonului precedent. 


Leicester City in fata unei noi provocari

E de asteptat ca „Vulpile” sa aiba o cadere in clasament. Declinul s-ar putea sa o duca pe Leicester pe o pozitie care sa nu ii asigure nici macar prezenta in Europa in sezonul viitor. Tocmai de aceea echipa lui Ranieri va da totul in Champions League fiindca nu se stie cand se va intalni cu o asemenea oportunitate. Cele mai importante miscari facute de conducerea campioanei Angliei sunt pastrarea lui Vardy si Mahrez in lot. Cei doi jucatori au inscris 41 din cele 68 de goluri marcate de Leicester in campionat. Pe plan ofensiv, Claudio Ranieri si-a intarit formatia cu atacantul Ahmed Musa adus de la CSKA Moscova si mijlocasul ofensiv Bartosz Kaputstka. In locul lui Kante care a plecat la Chelsea, Leicester l-a achizitionat pe Nampalys Mendy de la Nice. Campioana Angliei a platit in jur de 37 de milioane de lire pe cei 3 jucatori.

 


Citește și:


inregistreaza-te - winmasters


 

Aproximativ aceeasi suma a ajuns in conturile clubului dupa plecarile atacantului Andrej Kramaric la Hoffenheim si mijlocasului N’Golo Kante la Chelsea. Din pacate pentru fanii „Vulpilor”, Leicester a pierdut supercupa Angliei in fata celor de la Manchester United. In prima etapa campioana va intalni o echipa promovata din Championship in deplasare. Hull City se anunta o adversara redutabila pentru Vardy si compania intrucat mereu formatiile promovate joaca cu entuziasm. Meciul se desfasoara sambata, pe 13 august, de la ora 14:30.


Cote Leicester City-prima etapa si castigarea titlului

Cotele partidei sunt urmatoarele:

Victorie Hull – cota 4.00 Winmasters, Egal – cota 3.35 Winmasters, Victorie Leicester – cota 1.97 Winmasters

Cota pentru castigarea titlului de catre Leicester, propusa de Winmasters, este 28.00.


Sursa imagine:www.mirror.co.uk


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu