Leicester a aflat cat va absenta Vardy, dupa faultul criminal: cota 3.25 in weekend

Leicester l-a pierdut pe Riyad Mahrez in aceasta vara, transferat la Manchester City, iar problemele ofensive ale echipei lui Claude Puel au fost evidente in prima etapa, cu Man. United (1-2). Dar odata cu intrarea pe teren a lui Jamie Vardy, lucrurile s-au schimbat si „vulpile” au redevenit periculoase! Insa Vardy, care a marcat in prelungiri pe „Old Trafford”, urmeaza sa lipseasca acum 3 etape dupa un gest nesabuit.

In etapa a doua, Leicester a invins-o pe Wolverhampton acasa cu 2-0, victorie destul de norocoasa, dar Vardy a fost eliminat in repriza a doua dupa o intrare violenta prin alunecare. Centralul a scos direct cartonasul rosu din buzunar, iar Vardy stia ca va fi suspendat pentru jocul din weekend cu Southampton, in care Leicester are cota 3.25 la victorie. Southampton are doar un singur punct dupa primele doua etape.

Cotele partidei (Sportingbet)
Southampton – Leicester
2.35 3.15 3.25

Comisiile au decis sa-l suspende pe Vardy timp de 3 etape, ceea ce inseamna ca Puel va trebui sa gaseasca alte solutii ofensive in lot, unde doar Demarai Gray pare sa fie periculos. Varf de atac va fi Iheanacho, sustinut din spate de James Maddison si Vicente Iborra.

Pariul „Sub 2,5 goluri” are cota 1.60 in duelul Southampton – Leicester, iar pariul „ambele marcheaza” are cota 2.00. Principalul favorit sa inscrie pentru Leicester este varful Kelechi Iheanancho (cota 3.55), in timp ce Maddison (4.50) si Gray (6.40) sunt urmatorii pe lista.

Sportingbet este casa de pariuri cu cele mai multe bonusuri si oferte speciale, pe piata din Romania! Daca plasezi cat mai multe pariuri multiple cu doua sau mai multe selectii (fiecare selectie la cote de minim 1.50), primesti un pariu gratuit de pana la 200 RON zilnic! In plus, Sportingbet ofera si un bonus de ‘bun-venit’ clientilor noi, disponibil la activarea contului, pana la 200 de RON. Un alt beneficiu la Sportingbet il reprezinta cotele marite zilnice! Agentia iti ofera cote mai mari pe anumite evenimente, oferind valoare celor care urmaresc cele mai bune castiguri. Nu lipsesc din oferta pariurile din sfera politicului si a divertismentului.

CITESTE SI:

Oferta corecta: Primeste gratuit 100 de lei, fara condiții de rulare!

Multi-Boost: Câștiguri suplimentare pentru biletele de pariuri » 30% in plus pentru tine!

Vrei 200 de lei in cont? Îi ai în 3 pași »

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu