Levante – Getafe: Informatii, statistica si echipe probabile

Getafe ContraLevante – Getafe nu este la prima vedere un meci atractiv. Datele partidei ar putea sa va schimbe insa parerea! Confruntarea va fi transmisa in direct pe DigiSport 2, incepand cu orele 20:00.
Probleme de lot?!
In runda precedenta, Levante a pierdut cu 1-2 la Espanyol și a coborât pe locul 15 în clasament, cu 12 puncte adunate. Doar 2 lungimi o despart d eprima echipa sub linia retrogrdarii.   Tehnicianul Lucas Alcaraz este de părere că acest joc este mai important decât de obicei, motivul fiind unul simplu.  Getafe este o contracandidată în lupta pentru supraviețuirea în Primera!
Tehnicianul a surprins cu lotul convocat pentru acest joc. Desi nu sunt accidentati,  Rodas, Gavilan, Xumetra, Adoua, Lopez și Perez, jucători experimentați nu intră în planurile lui Alcaraz, cel puțin pentru moment.
Moral refacut
Getafe vine după un eșec suferit pe teren propriu cu Athletic Bilbao (1-2).  Cu trei înfrângeri în ultimele cinci etape a ajuns pe 13 în clasament. Are 14 puncte, la patru de zona „minată”. Echipa lui Contra și-a recăpătat însă moralul odată cu victoria din Cupa Spaniei, 3-0 cu Eibar acasa.  In respectivul duel a inscris și Alvaro Vasquez, atacant aflat la primul joc după accidentarea gravă din vara acestui an.
Contra crede că Levante este o echipă foarte incomodă, bătăioasă și foarte omogenă, dar nu concepe să plece cu mâna goală de pe Ciudad de Valencia. Revenirile lui Pedro Leon și Alvaro Vasquez s-au dovedit de bun augur pentru formația madrilenă, iar tehnicianul român se gândește să înceapă acest meci cu ei titulari. Baba Diawarra, Roberto Lago (accidentați) și Sarabia (suspendat) vor lipsi la acest joc.
Levante – Getafe echipe probabile
Levante: Marino- Lopez, Navarro, Vyntra, Nikos- Morales, Diop, Sissoko, Ivanschitz- Casadesus, Barral
Getafe: Guaita- Valera, Naldo, Velasquez, Escudero- Lacen, Michel- Leon, Lafita, Yoda- Vasquez
Concluzii
Ar fi de luat in calcul un meci echilibrat, cu maxim 2 goluri marcate. In ultimele 4 directe, acest pariu ar fi fost castigator:
21/10/2014 Getafe – Levante: 0-1
10/03/2013 Levante – Getafe 0-0
29/11/2013 Getafe – Levante 1-0
19/04/2014  Levante – Getafe 0-0
(Norbi)
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 2

Lasa un comentariu