Lewandowski, golgeter si in preliminarii: Vezi dubla polonezului din meciul cu Scotia (video)!

Varful lui Bayern Munchen traverseaza o perioada extraordinara a carierei. Golgeter in Bundesliga, acolo unde a marcat deja de 12 ori in 8 etape, de 5 ori doar in jocul cu Wolsburg, Lewandowski este pe cale sa mai stabileasca o performanta.

Lewandowski a marcat ambele goluri ale Poloniei, in pretioasa remiza smulsa pe terenul Scotiei, rezultat ce ii mentine pe lesi pe locul secund al clasamentului dificilei grupe D. Lewandowski a deschis scorul pentru oaspeti inca din minutul 3, insa  Richie si Fletcher au intors tabela in minutele 45 si 62. Cand nimeni nu se mai astepta, in minutul 94, Lewa a marcat inca o data, provocand imensa dezamagire a gazdelor, care astfel si-au luat adio de la Euro 2016.

Cu aceste 2 goluri, Lewandowski si-a betonat clasarea pe primul loc al ierarhiei golgeterilor din preliminariile pentru Euro 2016. Polonezul are 12 goluri marcate, cu 4 in plus fata de principalul urmaritor, germanul Thomas Mulller. Pe locul 3 in acest top, la egalitate, cu cate 7 reusite, Dzeko (Bosnia), Rooney (Anglia), Dzyuba (Rusia) si Lafferty (Irlanda de Nord).

Rezumatul meciului Scotia – Polonia, scor 2-2.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu