Liderul merge în Copou pentru un nou test în Liga 1

Poli iași - U. Cluj

Etapa a 11-a din Liga 1 programează, sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 16:45, duelul extrem de interesant Politehnica Iași – Universitatea Cluj. Un meci între o echipă care n-a câștigat pe teren propriu sezonul acesta decât două meciuri din cele cinci disputate și o formație care n-a pierdut niciun meci de la începutul campionatului. Pe Betano, partida din Copou se trăiește la un alt nivel cu Bet Builder Boost.

Ce este Bet Builder Boost

Pentru a profita de opțiunea exclusivă de pariere Bet Builder Boost tot ce trebuie să faci este să construiești un pariu de tip Bet Builder la meciul Politehnica Iași – Universitatea Cluj pariu care să conțină cel puțin trei selecții (fiecare având o cotă de minimum 1.50), iar cota totală să fie de peste 5.00. Astfel, vei deveni eligibil pentru un extra câștig maxim de 25% adăugat la potențialul câștig pe biletul creat cu Bet Builder. Pentru a profita de boost, odată devenit eligibil pentru acest extra câștig, trebuie activat butonul aflat în continuarea selecțiilor de pe bilet.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Poli Iași – U Cluj (sâmbătă, 28 septembrie, ora 16:45)
Rezultat final – U Cluj (cota 2.27)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 2.32)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.95)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.50)
Cornere – Peste 8.5 (cota 1.65)
Total cartonașe – Peste 4.5 (cota 1.87)

Universitatea Cluj este liderul surprinzător din Liga 1 după zece etape, cu un total de 22 de puncte din 30 posibile. Echipa pregătită de Ioan Ovidiu Sabău. ”Șepcile Roșii” au disputat până acum cinci meciuri în deplasare, înregistrând trei victorii și două remize fără goluri. Universitatea Cluj s-a impus cu același scor, 2-0, în precedentele două meciuri în deplasare.

Politehnica Iași a disputat cinci meciuri pe teren propriu, dintre care a câștigat două, 1-0 cu FC Botoșani și 2-0 cu Universitatea Craiova. În rest, formația din Copou a pierdut cu Gloria Buzău și Rapid (1-2), remizând cu Dinamo (2-2).

Ultimele patru meciuri directe au fost partide în care doar una dintre echipe a marcat. Sezonul precedent au fost trei dispute între formația ieșeană și Universitatea Cluj. Echipa din Copou s-a impus în duelul de pe teren propriu, cu 1-0.

Politehnica Iași a câștigat trei din precedentele patru dueluri directe cu Universitatea Cluj, însă Șepcile Roșii au avantajul moral din clasamentul actual și ultima partidă pe care au câștigat-o pe teren propriu în duelul cu ieșenii.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciurilor din Liga 1, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu