Liga 1: Analizam ultima etapa a stagiunii > Unde merge titlul?

Question-sign liga 1 steaua sursa foto apkfun.coUltima runda de Liga 1!! Pentru ca duminica este programata finala Cupei Romaniei dintre Steaua si U.Cluj, etapa cu numarul 34, ultima a campionatului, se va juca la mijlocul saptamanii pe care tocmai am inceput-o. Vom avea fotbal de Liga 1, de miercuri, pana sambata!

Sursa foto: apkfun.co

Liga 1 – Titlul se joaca in dealul Copoului!

Dupa jocurile programate in runda precedenta, Steaua a revenit pe prima treapta a clasamentului, cu doar 90 de minute ramase de jucat din stagiunea 2014-2015 a Ligii 1. Trupa lui Galca are un avans de 2 puncte in fata muresenilor, dar este obligata sa castige la Iasi, in ultima etapa! Aceasta pentru ca in cazul egalitatii la puncte, Tg.Mures are avantajul victoriilor din meciurile directe. Evident, orice calcul pica, daca trupa lui Ciobotariu se impiedica acasa, de Otelul Galati. Duelurile decisive pentru titlu sunt programate joi seara.

Joi, ora 20:00 * – Tg.Mures – Otelul
Joi, ora 20:00 * – CSMS Iasi – Steaua

Liga 1 – Lupta in 3 pentru evitarea retrogrdarii

In afara „finalelor” pentru titlu, etapa a 34-a ne mai propune si alte doua dispute de importanta maxima in batalia pentru evitarea esalonului B. FC Brasov joaca acasa cu Gaz Metan, iar Concordia primeste vizita Petrolului. Momentan, mediesenii sunt peste linie, gratie golaverajului mai bun decat al Concordiei, cele doua fiind perfect egale in „directe”. Ambele au cate 38 de puncte, cu 3 mai multe decat FC Brasov.
Toate calculele legate de felul in care decurge lupta la retrogrdare, le gasiti in articolul postat pe site-ul Gazetei Sporturilor. Click aici pentru articol

Miercuri, ora 18:45 * – Brasov – Gaz Metan
Miercuri, ora 18:45 * – Concordia – Petrolul

Liga 1 – Calificatele in Europa League, plus locul 3

Pozitia a 3-a nu mai poate fi pierduta de CFR, decat daca se revine asupra deciziei de depunctare. Aceasta pentru ca formatia clujeana a castigat ambele meciuri stagionale cu Astra, formatie care, teoretic, mai poate acumula un punctaj egal cu al CFR-ului.

In ceea ce priveste calificatele in Europa League, zarurile sunt deja aruncate, bineintels, cu exceptia celei mai bine clasate la final, care se va alege dintre Steaua si Tg.Mures. Astra va merge intr-o noua aventura europeana, alaturi de FC Botosani. Moldovenii au atins aceasta performanta, in doar al doilea sezon din istorie in Liga 1!
CFR Cluj, Petrolul si Dinamo sunt in insolventa, U.Cluj (finalista a cupei), la fel, iar CSU Craiova nu are inca 3 de la infiintare. Astfel, cele 5 formatii nominalizate nu au drept de joc in cupele europene.

Vineri, ora 19:00* – Botosani – Viitorul
Vineri, ora 19:00* – Dinamo – Astra
Sambata, ora 19:00* – CSU Craiova – CFR Cluj

Liga 1 – Retrogrdatele

U.Cluj, Rapid, Otelul si Ceahlaul au luat deja drumul ligii a doua. Pandurii s-a salvat matematic, dupa succesul cu CSMS Iasi.

Miercuri, ora 18:45* – U.Cluj – Ceahlaul
Miercuri, ora 18:45 * – Rapid – Pandurii

* Deocamdata nu se cunosc cu exactitate orele de start ale celor 9 partide.


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu