Liga 1: Astazi se da startul rundei cu numarul 24

Liga 1Liga 1 revine in atentia noastra dupa doua saptamani de pauza, cu etapa a 24- a.Startul se da la Targu Mures unde la ora 18:00 ASA intalneste CSMS Iasi. De la 20:30, Dinamo primeste vizita celor de la FC Botosani.

 

 

ASA TÂRGU MUREŞ – CSMS IAŞI : DUELUL CELOR MAI ÎN FORMĂ ECHIPE

Cele mai bune echipe ale returului de campionat se întâlnesc de la ora 18.00. Ambele formații au cucerit 16 puncte din 18 posibile în acest retur. Pentru o nou-promovată, ASA face un campionat de excepție fiindcă este pe locul 2 la 7 puncte de liderul Steaua. Majoritatea punctelor au venit pe teren propriu: nouă victorii și două remize. Mai mult, doar Dinamo și Botoșani au dat gol pe terenul propriu al târgmureșenilor. De partea cealaltă,CSMS Iaşi este surpiza returului,cu 5 victorii si un  rezultat de egalitate.De altfel este singura echipă din retur care nu a încasat nici un gol!!!

LIVIU CIUBOTARIU:” Vom întâlni un adversar dificil, iar privind clasamentul returului este clar că vom întâlni o echipă în formă maximă. Mai mult decât atât o echipă foarte bine organizată, care nu a primit gol în retur. Cred că va fi un joc spectaculos, iar din partea noastră putem spune că suntem pregătiți, băieții sunt montați. Sperăm și am convingerea că putem sparge această defensivă a Iași-ului, prin jucătorii noștri de calitate. Important este să menținem același ritm, aceeași linie, mai ales că jucăm în fața propriilor suporteri. Vrem să ne consolidăm această poziție pe care am obținut-o cu multă muncă”

NICOLO NAPOLI:” Avem obiective diferite şi ne va fi foarte greu pe terenul unei formaţii care are mulţi jucători valoroşi şi un antrenor bun. Chiar şi aşa, noi mergem la victorie, dar ar fi bun şi un punct la Târgu-Mureş. Mai sunt 11 meciuri de jucat şi orice punct este important în ecuaţia salvării de la retrogradare. Nu cred că absenţele lui Mureşan şi N’Doye vor conta foarte mult pentru că, aşa cum am spus, Târgu-Mureş are un lot valoros şi sunt convins că au jucători care să-i înlocuiască pe cei doi

ECHIPE PROBABILE

Trei absențe are Liviu Ciobotariu pentru această partidă: Bruno Martins și Gabi Mureșan (accidentați) și Ousmane N’Doye (suspendat),în timp ce de la oaspeţi va lipsi Plămadă,suspendat.

 ASA: Stăncioiu – Feussi, M. Constantin, Bejan, Sepsi – González, Gorobsov – Zicu, Voiculeţ, Bumba – Manolov.

 CSMS Iaşi: Grahovac – Voicu, Mihalache, Ciucă, Ţigănaşu – Mitic, Enescu – Bădic, Onduku, Ciucur – Golubovic.

 

CONCLUZII

Cu 2 obiective diametral opuse, cele 2 formaţii vor da tot ce au mai bun pentru a le îndeplini.Totuşi lipsa axului central de la mureşeni s-ar putea simţi.Nu cred ca vom avea parte de un meci spectaculos,obiectivul  celor 3 puncte puse în joc primând în faţa spectacolului.

 PONT: 2 cu HANDICAP+1

           TOTAL GOLURI  2-4

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

DINAMO BUCUREŞTI – F.C BOTOŞANI : DUELUL DEZAMĂGIRILOR DIN RETUR

 

După  pauză cauzată de meciul echipei naționale, Liga 1,Dinamo revine în Liga 1 cu meciul contra moldovenilor de la Botoşani. Trupa lui Flavius Stoican are de luat o revanșă în fața fanilor după umilința suferită în amicalul de la Debrecen. În campionat, „câinii” sunt doar pe locul 9 în clasamentul returului și pe 6 la general. În 23 de meciuri, trupa din Ștefan cel Mare a adunat 35 de puncte și indiferent de rezultatul partidei de azi va rămâne pe locul 6 în clasament.Stoican nu are tot lotul la dispoziție pentru meciul de azi. Stoperul Ovidiu Marc mai are de stat o etapă în urma eliminării din meciul cu Concordia Chiajna, iar fundaşul stânga Steliano Filip a primit la Braşov al 7-lea cartonaş galben din acest sezon. Vor reveni însă Matei, Lazăr și Bărboianu.La FC Botoșani vor lipsi Croitoru, Fulop și Browne, primul fiind suspendat iar ultimii doi accidentați. Jucătorii pregătiți de Leo Grozavu au jucat de asemenea un meci amical în această scurtă pauză. FC Botoșani a fost învinsă la Tiraspol, de Sheriff, cu 2-1. În campionat, oaspeții de azi sunt pe locul 7, la 5 puncte în spatele lui Dinamo.

ECHIPE PROBABILE:

Dinamo (4-2-3-1): T. Marc – Bărboianu, Ricardo Machado, Bunoza, Serginho – N. Grigore, Elhamed – D. Rotariu, V. Lazăr, Grozav -Bilinski

Antrenor: Flavius Stoican

FC Botoșani (4-3-3): Curileac – Acsinte, Ngadeu, Tincu, Faug-Porret – Bordeianu, Vaşvari, N. Roşu – Martinus, Roussel, Hadnagy

Antrenor: Leontin Grozavu

Concluzii

Cu siguranta vom avea parte de un meci spectaculos,deoarece ambele formaţii sunt 2 echipe ce marchează foarte des.Iar filozofiile celor 2 antrenori sunt argument de bază pentru un posibil spectacol .

Pronosticuri:Pauza sau final  1 (Dorut Surdu)

                Ambele echipe marcheaza,Total goluri peste 2,5 (Stefan Burlacu)

 

Stefan Burlacu & Dorut Surdu

Leverkusen – Hamburger: Obiective diferite pe BayArena

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu