Liga 1: Avancronica rundei cu numarul 15!

Chiar daca in aceasta perioada a saptamanii, atentia pariorilor este indreptata cu precadere pe competitiile europene, va invitatam si la un scurt preview a meciurilor programate la sfarsitul acestei saptamani in Liga 1, care a ajuns la etapa a 15-a, a doua a returului, o runda ce se anunta foarte atractiva. Premergator rundei, Astra continua sa fie liderul clasamentului,cu 30 de puncte, la 4 puncte de Viitorul, Steaua si Pandurii.

Liga 1, Etapa a 15-a, Vineri 23.10.2015

Startul rundei se da in Copou de la ora 18:00, acolo unde CSMS Iasi va intalni Concordia Chiajna. Iesenii vin dupa victoria de moral obtinuta in fata celor de la FC Voluntari, victorie venita dupa o lunga perioada de seceta pentru trupa antrenata de Nicolo Napoli, si spera sa continue pe acelasi trend, avand in minte parcursul excelent din returul sezonului. Partida grea pentru ilfoveni,care nu au mai simtit gustul victoriei in LIga 1 din August.

A doua partida a etapei le pune fata in fata pe ACS Poli si CFR Cluj, de la ora 20:30. Timisorenii vor neaparat victoria, dupa ce in etapa precedenta au pierdut fara drept de apel la Turnu Severin in fata celor de la Pandurii, adversar direct in lupta pentru play-off, in timp ce cfr-istii cauta un nou succes dupa o serie mai putin reusita din punct de vedere al rezultatelor, fiind fara victorie de 4 etape.
Liga 1, Etapa a 15-a, Sambata 24.10.2015

Ziua de sambata este deschisa de partida FC Voluntari – Petrolul, ce are ca ora de start, ora 18:00. Gazdele sunt in continuare in cautarea primului succes din instorie in Liga 1,insa va intalnii un adversar greu de depasit, Petrolul Ploiesti, care in ciuda ultimului loc din clasament, ramane o echipa dificila. Sa nu uitam ca „lupii galbenii” vin o remiza alba cu campioana en-titre, Steaua ,un rezultat excelent avand in vedere situatia ploiestenilor.

Partida vedeta a zilei, si una dintre cele mai interesante a etapei, este cea de la Targu Mures, dintre ASA si liderul Astra Giurgiu, de la ora 20:30.ASA-ul nu trece prin cea mai buna forma, fiind in continuare in cautarea primului succes cu italianul Cristiano Bergodi pe banca. Intalneste insa Astra, fara doar si poate,cea mai in forma echipa in acest moment. Trupa antrenata de Marius Sumudica nu a simtit gustul infragerii in deplasarile din acest campionat, reusit 6 victorii din 7 partide.
Liga 1, Etapa a 15-a, Duminica 25.10.2015

Ultima zi de weekend are programate doua dueluri foarte atractive pentru microbisti. Primul meci este cel de pe stadionul Extensiv, unde de la ora 15:00, CSU Craiova da piept cu Dinamo. Craiovenii vin dupa infrangerea de la Botosani, ce a intrerupt o serie de 5 partide fara infrangere in campionat. De cealalta parte, Dinamo, ca si Astra, nu a pierdut in deplasare pana acum, si vine in Oltenia cu gandul de a prelungii acesa serie frumoasa.

A doua partida a zilei este cea dintre Steaua si Pandurii Targu Jiu, de la ora 20:30. Elevii lui Mirel Radoi nu au reusit sa continue sirul de victorii si la Ploiesti, unde au trebuit sa se multumesca doar cu un egal, remiza ce i-a indepartat de liderul clasamentului. Astfel, o victorie este absolut necesara in fata gorjenilor,condusi de Edi Iordanescu. Cea mai in forma echipa din campionat in acest moment,conform statisticilor, vine cu moralul la cote ridicate la Bucuresti, dupa victoria categorica obtinuta in fata celor de la ACS Poli, succes ce i-au propulsat pe treapta a 2-a, la egalitate cu adversara sa de duminica.

Liga 1, Etapa a 15-a, Luni 26.10.2015

Epilogul etapei se joaca la Ovidiu, unde Viitorul antrenat de Gheorghe Hagi primeste vizita celor de la FC Botosani. Viitorul continua sa impresioneze si in acest retur,reusind etapa precedenta sa castige pe terenul celor de la CFR Cluj. Botosaniul, cu antrenor nou pe banca, in persoana lui Cristi Pustai, a reusit etapa precedenta abia a doua victorie din acest sezon in fata celor de la CSU Craiova, dupa un joc foarte bun, cu mult peste cel aratat pe parcursul celor 14 etape, si vrea un nou rezultat bun, care sa le recapete increderea in sine, dupa un sezon foarte slab pentru o echipa ce a reprezentat Romania in Europa in acest sezon.(

Dorut Surdu)

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu