Liga 1: Ce necunoscute se vor elucida dupa etapa 33?

Steaua fani cupa romanieiStagiunea 2014-2015 din Liga 1 nu a fost una care sa ne incante prin spectacolul fotbalistic propus de cele 18 competitoare. Totusi, raportat la felul in care se prezinta ierarhia, campionatul ne tine cu sufletul la gura! Cu doar 2 runde inainte de final, toate fronturile sunt deschise, bataliile fiind aprige!

 

 

 

Liga 1 – Clasament (soccerway.com)

 

clasamentro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liga 1 – Lupta la varf

In etapa ce urmeaza, Tg.Mures si Steaua vor fi angrenate in confruntari de dificultati diferite. Steaua joaca acasa cu FC Botosani, formatie cu evolutii nu foarte convingatoare in ultimele runde. Muresenii in schimb au deplasare extrem de grea la Astra. La nivel pur teroretic, runda ii poate oferi Stelei sansa de a urca pe prima treapta, inaintea asaltului din etapa finala. Teoretic…

Liga 1 -Lupta pentru locurile de Europa League

Astra este  deja calificata in intrecerea europeana, pentru ultimul loc infruntandu-se  FC Botosani, Viitorul si CSMS Iasi. Dupa cum se vede, chiar daca pierd la Steaua, iar Viitorul si CSMS castiga in aceasta runda, botosanenii nu pot fi ajunsi in clasament.Echipa lui Hagi joaca, acasa, cu FC Brasov, iar Iasul merge la Pandurii. In etapa finala avem derby-ul FC Botosani – Viitorul. Atunci, iesenii primesc vizita Stelei.

Liga 1 -Lupta la retrogrdare

Pandurii Tg.Jiu mai are nevoie de un singur punct, pentru a se salva matematic. Il poate obtine acasa, contra Iasului. Concordia poate face pasul decisiv catre mentinerea in Liga 1, daca se intoarce neinvinsa de la Medias. Un egal in aceasta confruntare, mai mult chiar, un 2 solist, le-ar conveni formatiilor Rapid, U.Cluj si FC Brasov, primele 3 sub linie. Totusi, cu conditia ca si cele nominalizate sa castige in aceasta etapa. Toate joaca insa „afara”, la CFR Cluj, Otelul, respectiv, Viitorul.

Liga 1 -Programul etapei a 33-a (soccerway.com)

program

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se trage cortina peste PL, La Liga, Bundesliga si Ligue 1: Partidele cu miza


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu