Liga 1: Ce pariem azi în campionatul intern?

Liga 1Liga 1 propune trei partide azi, însă două dintre acestea par destul de greu de descifrat. Dacă la Rapid – CFR Cluj lucrurile par destul de clare la prima vedere, la o privire mai atentă și efectuată cu suspiciune, totul pare să indice spre direcția opusă.

Clujenii sunt neplătiți de câteva luni și deja și-au depus memorii pentru a părăsi clubul, în vreme ce gazdele au mare nevoie de puncte înaintea pauzei de iarnă. De evitat această întâlnire! Iată echipele probabile:

Rapid (4-1-4-1): Bornescu – Tânc, Iacob, Lung, Mendy – E. Dică – Coman, Rui Miguel, Pancu, Buș – Roșu
CFR Cluj (4-2-3-1): Felgueiras – Susici, Larie, Rada, Camora – Petrucci, Muniru – Chanturia, Guima, Fl. Costea – Tade

Gazdele nu pot conta diseară pe Martin, Săndulescu, Doman și pe Boukaka, în vreme ce clujenii îi au pe Negruț și pe Deac accidentați. Partida este programată la ora 20:30 și este transmisă de LookTV.

U Cluj – Oțelul Galați

Tot în Liga 1, U Cluj primește vizita celor de la Oțelul Galați, iar echipa gazdă pare pregătită să trateze partida cu prudență. Însă forma ceva mai bună a gălățenilor, care nu au mai pierdut de 4 etape, indică un evident echilibru de forțe, motiv pentru care nu excludem o posibilă remiză. Fie că pariem pe ”X la pauză sau la final” sau pe ”X final”, noi credem că nu veți foarte departe de realitate.

Echipele probabile:
U Cluj (4-3-3): Panagopoulos – Jovanovici, Skvorc, Ninu, Mușat – Stojanovici, R. Costin, Cristocea – Mengolo, Lemnaru, Gravenberch
Oțelul (4-2-3-1): Hotoboc – Cojoc, Leca, Mișelăricu, Popescu – Helder, Karlik – Grădinaru, Cernat, Popa – C. Cristea

Raul Ciupe este singurul jucător indisponibil din tabăra lui U Cluj, în vreme ce moldovenii nu pot conta pe Murgoci, Zaharia, Plopeanu și pe Avdici. Partida este programată în această seară, de la ora 18:00, și este transmisă de LookTV.

CS U Craiova – Oțelul

Întâlnirea dintre CS U Craiova și Ceahlăul este analizată detaliat de Alex Tănase și Sabin Pîrvan aiciUrmărește și mâine ponturile pentru Liga 1 pe Pariuri1X2.ro!

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu