Liga 1: Cota FCSB la campionat s-a prăbușit » Avem noile cote la câștigarea titlului!

Pariuri fotbal:

Liga 1: Pauza competițională din Liga 1, cauzată de acțiunile loturilor naționale, prinde FCSB pe locul 8 cu 9 puncte, „roș-albaștrii” fiind la o distanță de 12 lungimi de liderul CFR Cluj.

1.45 este cota CFR Cluj pentru a câștiga titlul în Liga 1!

Revirimentul pe care Gigi Becali l-a dorit la echipă prin aducerea lui Edward Iordănescu, pentru a stopa supremația câștigătoarei ultimelor patru campionate în Liga 1, întârzie să apară. După remiza cu Sepsi OSK de pe „Național Arena”, scor 1-1, Iordănescu jr. a fost umilit în „Gruia” de foștii elevi cu care a câștigat ediția 2020-2021 a Ligii 1, scor 4-1. În urma acestui rezultat ecartul față de rivalii din Ardeal s-a mărit la 12 puncte, cota FCSB-ului la titlu efectiv prăbușindu-se, ajungând la 10.00! În condițiile în care în „Gruia” a fost instalat Dan Petrescu, iar lotul CFR-ului este mult mai echilibrat decât cel al bucureștrenilor, campioana continuând chiar să se întărească, Edward va avea nevoie de o minune pentru a recupera distanța față de fosta echipă și a spera la îndeplinirea obiectivului pentru care  a fost adus de Gigi Becali, respectiv câștigarea campionatului.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

După victoria de pe „Național Arena”, cu Rapid, scor 2-1, Universitatea Craiova a acumulat 12 puncte, fiind pe locul 6, echipa lui Laurențiu Reghecampf devenind la pariuri a doua favorită la câștigarea campionatului, cu o cotă de 8.50.

Vă reamintim că Liga 1 este întreruptă în această perioadă pentru a face loc acțiunilor loturilor naționale. La reluarea campionatului, în weekend-ul 10-12 septembrie, campioana CFR Cluj se va deplasa la Botoșani, FCSB se va duela pe „Național Arena” cu Dinamo, iar Universitatea va primi în Bănie vizita celor de la Sepsi OSK.

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu