Liga 1, etapa a 10-a: Steaua si Astra, egale in cote!

Runda a 10-a nu va propune niciun meci in ziua de vineri, asa cum ne-a obisnuit de sezoane bune Liga 1. Sambata avem doua partide, Chiajna – FC Botosani si Tg.Mures – Petrolul, alte 3 jucandu-se duminica.

In ultima zi a saptamanii le vom vedea la treaba pe Astra si Steaua. Giurgiuvenii primesc vizita gorjenilor de la Pandurii, formatie cu planuri mari pentru acesta stagiune. De altfel, bookmakerii apreciaza ca vom asista la un duel echilibrat, cota pentru un succes al gazdelor fiind de 1.85.

Aceeasi cota o primeste si Steaua, pentru 3 puncte cuerite in fief-ul Timisoarei. Pe malul Begai, ros-albastrii au ca tinta al 3-lea succes consecutiv, dupa cele cu Craiova, Rosenborg si Viitorul.

Luni joaca formatiile clasate pe pozitiile 2 si 3. Dinamo are o partida grea, acasa, cu CFR Cluj. Daca se impiedica, „alb-rosii” le-ar putea oferi o sansa excelenta elevilor lui Hagi, de a termina runda pe pozitia secunda. Viitorul primeste vizita Voluntariului, grupare cu esecuri pe linie in ultimele 4 etape!

cote 10

 

 

 

 

 

 

 


 

Bookmakerii au calculat sansele de calificare ale Romaniei: Ai aici verdictul!


 

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu