Liga 1 – Etapa a 11 a: Victoria, singura optiune pentru Steaua in disputa cu Chiajna!

In weekend-ul ce sta sa vina, Liga 1, isi are programate meciurile rundei cu numarul 11. CFR Cluj – Astra va fi, cu siguranta capul de afis al acestei runde, insa si disputele de la Ploiesti, dintre Petrolul si CSU Craiova sau partida de la Botosani dintre Fotbal Club din localitate si Viitorul, ori partida de luni dintre campioana en-titre Steaua si Concordia Chiajna, sunt deasemenea alte partide bune de urmarit de catre pasionatii fotbalului din Liga 1, sau de jucat de catre pariorii care mizeaza cu precadere pe fotbalul din prima divizie de pe meleaguri mioritice.

In prologul etapei cu numarul 11, se vor intalni echipa fara nici o victorie dupa primele 10 etape, Fc. Voluntari, si formatia care a reusit sa rapuna Steaua lui Radoi in etapa precedenta, ACS Poli Timisoara. Va fi un meci de totul sau nimic pentru micuta echipa din Voluntari care vrea sa sparga gheata pana la finalul turului de campionat.

In al doilea meci al zilei de vineri, cu incepere de la ora 21.00,  pe cocheta arena din Turnu Severin, Pandurii Tg.Jiu, invingatori etapa trecuta pe terenul liderului Astra, intalnesc echipa cu cea mai buna parare din campionat dupa 10 etape, ASA Tg. Mures.

In meciurile zilei de sambata le vor pune fata in fata pe CSMS Iasi si Viitorul pe de o parte, si pe CFR Cluj cu Astra de cealalta parte. Echipa surpriza a cestu inceput de sezon, Viitorul Constanta, nu vrea sa intrerupa sirul victoriilor tocmai la CSMS Iasi, echipa care dupa ce a avut un retur extraordinar de campionat in stagiunea precedenta, in acest sezon 2015/2016, nu se mai regaseste. In al doilea meci al zilei de sambata, fosta campioana CFR Cluj intalneste in Gruia, liderul actual al Ligii 1. Victoriosi in etapa trecuta pe terenul cainilor, CFR Cluj vrea sa administreze Astrei a 3 infrangere din campionat, profitand de forma mai putin buna, in care se afla echipa condusa de excentricul Marius Sumudica.

In primul meci al zilei de duminica, lanterna rosie a ligii 1, Petrolul Ploiesti, va intalni pe teren propriu CSU Craiova, echipa care dupa infrangerea de la Ovidiu din Cupa Ligii cu Viitorul, a reusit sa stranga randurile si sa castige etapa trecuta in campionat, pe teren propriu cu CSMS Iasi, in timp ce in al doilea meci al zilei, Fc. Botosani ramasa fara antrenorul Leo Grozavu, dupa egalul din etapa precedenta de pe terenul Chiajnei, va incerca sa treaca peste socul ramanerii fara antrenorul care a condus-o timp de aproape 2 ani, si sa invinga o formatie care va veni pe centralul botosanean fara 3 jucatori de baza, plus antrenorul Mircea Rednic, toti fiind suspendati.

In epilogul etapei cu numarul 11, pe Arena Nationala, Steaua, va incerca sa administreze Chiajnei o noua infrangere in Liga 1, si astfel sa iasa din pasa proasta prin care trece. Dupa infrangerea de la Timisoara cu ACS Poli, Mirel Radoi nu concepe un alt rezultat in ultimul meci al etapei a 11 a, decat victoria si revenirea in plasa liderului Astra, aflat la 4 puncte distanta fata de campioana.

Screenshot_1


Partida Steaua – Concordia Chiajna inca nu a primit cote din partea bookmaker-ilor


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu