Liga 1, etapa a 6-a: Derby la Giurgiu!

liga 1 2015 2016 astra giurgiu ASA Concordia voluntari timisoara pandurii

In aceasta saptamana, Liga 1 va propune o etapa intermediara. Capul de afis al rundei cu numarul 6 este Astra Giurgiu – Steaua, duel ce pune fata in fata singurele echipe romanesti inca angrenate in cupele europene.

Runda va debuta marţi dupa amiaza, cu infruntarea dintre FC Botosani si CSMS Iasi. Un derby al Moldovei, in care iesenii spera sa castige punctele prin care sa-si apere neasteptata clasare pe locul 1 al ierarhiei. De partea cealalata, Botosaniul cauta prima victorie stagionala.

Tot marti, dar de la ora 19:30, avem un meci tare, cel dintre CFR Cluj si Petrolul Ploiesti. Ambele sunt in coada ierarhiei, insa aceasta in conditiile in care, atat CFR, cat si Petrolul au pornit in sezon cu cate o penalizare de 6 puncte. Altfel, CFR ar avea 8 puncte castigate, suficiente pentru o clasare pe locurile 4-6, iar Petrolul 4. Oaspetii n-au niciun succes in acest campionat.

Craiova a spat gheata, bifand prima victorie a campionatului, runda trecuta, acasa cu Concordia. Tot acasa vor evolua oltenii si in aceasta etapa a 6-a, miercuri de la ora 17:30, insa impotriva unui adversar mult mai incomod, Viitorul. Trupa lui Hagi este neinvinsa in primele 5 etape.

Astra Girugiu – Steaua, miercuri, ora 21:45

Miercuri, de la ora 19:30, mai avem confruntarea dintre Tg.Mures si Timisoara, dar mai ales disputa Astra Girugiu – Steaua. Pe val dupa succesele cu West Ham si Timisoara, giurgiuvenii spera sa profite de momentele mai grele pe care le traverseaza echipa lui Radoi, mai ales in ceea ce priveste moralul cu care oaspetii vor aborda intalnirea. La pariuri, cotele oferite celor doua la victorie sunt insa extrem de apropiate si cu un plus pentru stelisti: 2.72 vs 2.60.

1.45 e cota pariului 1x in meciul Astra Giurgiu – Steaua. Varianta x2 are cotatia 1.41

Joi, de la ora 18:30, Pandurii cauta puncte pe terenul Concordiei. 2 ore si jumatate mai tarziu, pe Stadionul Stefan cel Mare, adica „acasa” pentru ambele formatii, Dinamo are prima sansa in disputa cu Voluntariul. 1.65 e cotatia oferita acum „cainilor” pentru o victorie care, prin jocul extrem de favorabil al rezultatelor, ar putea-o urca pe Dinamo pe locul 1 al clasamentului.

Meciurile si cotele etapei (publicbet)

liga 1

 

 

 

 

 

 


Bundesliga 2015/2016 : Vezi transferurile efectuate de fiecare echipa in parte !!

 


 

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu