Liga 1, fara secrete la UN PONT PE ZI: Procentaj de 100% pe meciurile etapei a 14-a!

Deşi nu face parte din categoria competiţiilor importante la nivel continental, Liga 1 rămâne o întrecere interesantă şi captivantă pentru microbiştii din România. În aceeaşi măsură şi pentru pariorii de la noi ţară, care pot scoate profit maxim din jocurile programate, cunoscând foarte bine oscilaţiile, calităţile şi defectele fiecărei echipe. Mai mult, obişnuiţi cu ceea ce se întâmplă în “ograda noastră”, tipsterii români ajung chiar să anticipeze posibilele jocuri de culise, reale sau nu,  ale trupelor angrenate în întrecere.

Plusând la capitolele experienţă şi fler, Dan Bâra şi Sabin Pîrvan, susţinuţi de redacţia online a site-ului www.pariuri1x2.ro, au dat din nou lovitura, chiar pe partidele disputate în ultima rundă de Liga 1. ”Din nou”, pentru ca echipa in cauza nu este la prima ispravă de acest fel. La ediţia de vineri seară a emisiunii UN PONT PE ZI au fost indicate pronosticuri castigătoare pentru TOATE MECIURILE  programate sâmbătă, duminică și luni în etapa a 14-a. Este vorba de golul înscris de Astra pe terenul lui Dinamo (scor 2-2) şi de succesele repurtate de Craiova, 2-1 cu Pandurii şi Steaua, 2-0 la Iaşi. O cotă de 2.05, aferentă variantei ambele marchează, a fost propusă la meciul Tg.Mureş – Gaz Metan. Oaspeţii s-au impus cu 3-1. Pentru ultima dispută a etapei, Botoșani – Timișoara, pariul a fost simplu, 1 solist.
Menţionam că seria de pariuri “verzi” pe meciurile din Liga 1 a fost începută joi seară. În ediţia de joi noapte a emisiunii UN PONT PE ZI, fusese oferit tot un alt  pont câştigător pentru întâlnirea ce a deschis runda cu numărul 14, Concordia – CFR: X2 şi 0-3 goluri (scor final 1-2).

UN PONT PE ZI ti-a dat pariurile câștigătoare pe duelurile etapei a 14-a din Liga 1!

CONCORDIA – CFR CLUJ X2 SI 0-3 GOLURI (Scor 1-2)

DINAMO – ASTRA ASTRA MARCHEAZĂ COTA 1.44 (Scor 2-2)

CS U CRAIOVA – PANDURII 1 COTA 1.45 (Scor 2-1)

ASA – GAZ METAN AMBELE MARCHEAZĂ COTA 2.05 (Scor 1-3)

CSM IAȘI – STEAUA 2 COTA 1.60 (Scor 2-0)

FC BOTOȘANI – TIMIȘOARA 1 COTA 1.45 (Scor 2-0)


 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu