Liga 1: Mai poate fi oprită CFR Cluj din drumul spre cel de-al cincilea titlu consecutiv? Noile cote la campionat și cotele primei etape din 2022 sunt AICI »»

Pariuri fotbal:

Liga 1: CFR Cluj, campioana ultimelor patru ediții din Liga 1, se îndreaptă spre cel de-al cincilea titlu consecutiv.

Urmareste live meciurile din Liga 1 pe Livescore Pariuri1x2.ro.

Cu un parcurs incredibil, cu 57 de puncte după 21 de runde, cu 10 puncte peste a doua clasată, FCSB, și la distanță de 20 de puncte față de a treia clasată, FC Voluntari, ardelenii sunt deja cu o mână pe trofeul de campioni, bookmakerii acordându-le o cotă de 1.20 pentru a îndeplini acest obiectiv.

Interesant este că la reluarea Ligii 1, care va fi pe 22 ianuarie cu runda cu numărul 22, CFR Cluj se va deplasa pe „Național Arena” pentru disputa cu FCSB. Or acest derby ar putea fi decisiv în ceea ce privește lupta la titlu, orice alt rezultat în afara unei victorii a „roș-abaștrilor” fiind echivalentă practic cu ratarea campionatului și în acest sezon, fiind greu de crezut că distanța ar mai putea fi recuperată de bucureșteni chiar și în play-off având în vedere forța liderului.

În plus, decizia lui Dan Petrescu de a declina oferta Federației Române de Fotbal (FRF), de a prelua naționala României și a rămâne la Cluj, dă stabilitate și continuitate în „Gruia”, „Bursucul” fiind până în prezent garantul succesului în Ardeal.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.
                   

Bookmakerii au afișat cotele primei runde din 2022. Campionatul, se va relua cu etapa cu numărul 22, meciul care va deschide etapa urmând a se disputa vineri, 21 ianuarie, în Trivale între FC Argeș și Dinamo (n.r. orele de disputare a meciurilor etapei 22 vor fi stabilite ulterior).

Prima etapă din 2022 programează duminică, 23 ianuarie, derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj. În ciuda diferenței de puncte care separă cele două formații în clasament, FCSB fiind pe locul 2 cu 47 de puncte, la zece lungimi de liderul CFR Cluj, cele două mari rivale au cote sensibil egale la victorie, 2.75 pentru ardeleni și 2.77 pentru bucureșteni.

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu