Liga 1: Mizam pe victorii pe linie ale gazdelor astazi?

cartu-sandoi LIGA 1 craiova oradedolj.oradestiri.roCa in fiecare weekend, Liga 1 propune si ea meciuri interesante pentru pariori.  Azi startul se da in Banie, unde de la 15:30 elevii lui Cartu si Sandoi au ca adversari pe cei de la Gaz Metan Medias. De la 18:00 FC Botosani intalneste Otelul Galati. Ziua se incheie la 20:30, cu dulelul dintre Dinamo si Ceahlaul Piatra Neamt. 

 

 

CS ‘U’ Craiova – Gaz Metan Medias

( Dorut Surdu & Cristian Ungureanu)

Craiova continua perioada de invincibilitate in „era” Cartu – Sandoi, desi nu a impresionat in etapele scurse din acest retur. Remiza de la Chiajna cu Viitorul a consemnat al 14-lea meci consecutiv fara infrangere în campionat pentru olteni, care spera sa adauge astazi inca trei puncte in clasament dupa confruntarea cu Gaz Metan Medias. Sorin Cartu a declarat ca rezultatele sunt prioritare pentru CSU, astfel ca spectacolul va fi sacrificat.
De altfel, au fost sub 2,5 goluri la ultimele sase jocuri de campionat ale oltenilor, doua fiind remize albe. Un eventual succes al „alb-albastrilor” cu ardelenii i-ar apropia la 3 puncte de podium, cu mari sperante pentru o participare in sezonul viitor de Europa League.

Medieseni nu au inceput prea bine returul, obtinand un singur punct din 3 meciuri, si vine dupa doua esecuri consecutive cu 0-1 in fata unor contracandidate la retrogradare: CSMS Iasi si Rapid Bucuresti. Echipa antrenata de Dan Matei este sub presiune, fiind sub linia fierbinte a clasamentului: locul 14, la 2 puncte de locul 12, primul neretrogradabil. Dan Matei crede ca CSU este favorita acestui duel, dar elevii sai pot produce surpriza daca se vor darui suta la suta si vor fi mai eficienti la finalizare.

Echipe Probabile

CS ‘U’ (4-2-3-1):  Balgradean – S. Achim, Acka, Frasinescu, Vatajelu – Mateiu, Brandan – Baluta, Bawab, Tarnacop – Nuno Rocha

Gaz Metan(4-2-3-1): Plesca – Zaharia, Muth, Velázquez, L. Szilágyi – Todea, I. Cristea – C. Petre, Tahar, Llullaku – Vitinho

Pronostic: Sub 2,5 goluri ( Cristian Ungureanu)

                         Pauza sau final 1 (Dorut Surdu)

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

FC Botosani – Otelul Galati

(Dorut Surdu)

Cele 3 etape disputate din retur le-au spulberat botosanenilor visul de a juca pentru prima oara intr-o competitie europeana. Trupa lui Leo Grozavu continua sa se afle pe pozitia a saptea in clasament, asta datorita rezultatelor bune din tur dar un nou pas gresit n-ar pica deloc bine. Daca Botosaniul nu isi revine cat mai repede n-ar fi exclus sa aiba o surpriza neplacuta ca peste cateva etape sa se bata pentru salvarea de la retrogradare. Punctul obtinut la Medias a ramas singurul de pana acum, insa are ca scuza faptul ca a intalnit doua echipe de top: Petrolul si Astra.

Otelul Galati a jucat mai bine cu FC Braşov, dar a avut mult ghinion, astfel ca la final a fost nevoita sa se multumeasca doar cu un rezultat de egalitate. Antrenorul Florin Marin va avea mult de munca pentru a redresa echipa, care este la 8 puncte de locul salvator. Deocamdata nu este totul pierdut, dar pentru a reintra cu adevarat in lupta pentru mentinerea in prima liga, „otelarii” ar avea nevoie ca de aer de o victorie la Botosani. Insa cu doar 2 victorii in acest sezon, greu de crezut ca Otelul va putea scoate ceva din aceasta partida,in fata unei formatii ce s-a descurcat bine pe teren propriu.

Echipe Probabile:

FC Botosani (4-3-3): Lazar -Patache, Ngadeu, Tincu, Oltean – Fülöp, Danci, N. Roşu – Martinus, Hadnagy, Batin

Otelul Galati (4-2-3-1): Hotoboc – Solomou, Leca, Cucu, D. Popescu – Hélder, E. Dică – L. Iorga, Cernat, Hamroun -Matondo

Pronostic: Victorie Botosani, sub 2,5 goluri

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Dinamo – Ceahlaul

(Saulea Iulian)

Sambata seara Dinamo va incerca sa faca uitate rezultatele slabe din ultimele meciuri printr-o victorie in „Groapa” cu Ceahlaul. „Cainii rosii” vin dupa eliminarea din Cupa Ligii de la mijlocul acestei saptamani, fapt care a dus si la demiterea antrenorului Mihai Teja,locul sau in „haita” fiind preluat de Flavius Stoican. Statistica e de partea „alb-rosilor”, care sunt neinvinsi in partidele cu Ceahlaul, 5 victorii si tot atatea meciuri. Cu o noua victorie astazi, dinamovistii s-ar putea apropia de podium, profitand astfel si de rezultatele contracandidatelor.

Ceahlaul si-a schimbat actionariatul la inceputul acestui retur, cand s-a schimbat si antrenorul, la carma nemtenilor venind Ze Maria, insa moldovenii nu impresionat pana acum. Fara victorie in 2015 si cu un singur gol inscris, acestia nu au mai castigat in campionat de 14 partide.
Statistica ne spune ca 19 goluri a marcat Dinamo in duelurile cu Ceahlaul si au primit 6. Un singur meci din cele 6 partide disputate in „Groapa” s-a incheiat cu mai mult de 3 goluri.

Echipe probabile:
Dinamo(4-4-2): Naumovsk i- Fai, Nedelcearu, Bunoza, Filip – Grigore, Elhamed, Lazar, Matei – Niculae, Bilinski

Ceahlaul(4-4-2) : Calancea – Markovic, Buden, Ichim, Slavickas – Nagy, Aldea, Wellyson ,Margina – Carjan, Stefanescu

Pronostic: Dinamo conduce la pauza. O alta alternativa ar fi 1-3 goluri ( Saulea Iulian)
Dinamo castiga si inscrie cel putin 2 goluri (Dorut Surdu)

Idee de combo: Cota propusa astazi este de 7.36

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu