Liga 1: Ne pregatim de runda a 32-a!

Liga 1 rDesi ne apropiem de finalul stagiunii, in Liga 1 bataliile sunt deschise pe aproape toate fronturile. La varf, Tg.Mures si Steaua sunt despartite doar de un punct, iar in ceea ce priveste calificarea in Europa League,  ordinea in care Botosaniul, CSMS Iasi si Viitorul vor incheia stagiunea, pare greu de anticipat.

La retrogrdare, emotii pentru toate formatiile clasate intre pozitiile 10 si 15. Mai mult, clasamentul din subsol ar putea suferi transformari majore, chiar dupa finalul sezonului, in cazul in cate CFR isi va primi inapoi cele 24 de puncte cu care a fost penalizata.

Liga 1, etapa 32 – meciurile de vineri

Botosaniul face un pas urias catre accederea in Europa League, daca se impune in meciul de pe teren propriu cu Pandurii. Totusi, la doar 5 puncte de prima echipa sub linie, gorjenii vin in nordul Moldovei cu gandul la minim un punct.

Dinamo a bifat un succes la primul meci cu Rednic pe banca, 2-0 la Viitorul. Fanii spera sa-si vada favoritii invingatori si in confruntarea cu Gaz Metan. Mediesenii in schimb sunt  in forma foarte buna – niciun esec in ultimele 6 etape – serie pozitiva ce are o stransa legatura cu numirea lui Pustai in functia de consilier tehnic.

Liga 1, etapa 32 – meciurile de sambata

CFR joaca excelent pe acest final de stagiune, insa fara cele 24 de puncte, nu va reusi probabil sa evite retrogrdarea. Mai ales daca nu castiga in aceasta runda la Iasi, pe terenul unei formatii care simte miros de Europa. Partida din dealul Copoului incepe la ora 16:00.

Meciurile cele mai tari ale zilei, sunt programate de la orele 18:30, respectiv, 21:00. Mai intai, Steaua cauta in fief-ul Brasovului cele 3 puncte ce o pot urca, cel putin pentru cateva zeci de minute, pe primul loc al clasamentului. Contra „stegarilor”, gruparea bucuresteana a castigat ultimele 4 meciuri directe, doar unul singur dintre acestea insa, sub Tampa.

Sambata seara, in derby-ul rundei, Tg.Mures primeste vizita Petrolului. Cu o etapa in urma, confruntata cu o serie de absente notabile, echipa lui Ciobi a pierdut la Medias. In aceeasi etapa, la prima partida cu Teja pe banca, ploiestenii au invins-o pe U.Cluj. Ce va fi in duelul directe dintre lider si ocupanta locului 3?
Petrolul a castigat ambele meciuri directe cu Tg.Mures din actualul sezon (cupa-campionat), dar ambele s-au jucat in prima parte a stagiunii. De atunci, „lupii” au trecut printr-o serie de transformari si evenimente care au subrezit serios forta si motivatia echipei.

Liga 1,etapa 32 – meciurile de duminica

Concordia nu-si permite pasi gresiti in meciul de acasa cu Viitorul. Echipa lui Hagi nu trece prin momente deloc bune pe acest final de campionat. De precizat si faptul ca trupa din Chiajna are un singur esec acasa in ultimele 8 etape, iar in precedentele 3 a adunat 7 puncte!

Otelul – Ceahlaul e un meci fara miza. Gazdele au retrogrdat, iar nemtenii se pregatesc, la randul lor, de cel putin o stagiune in liga a 2-a.

In schimb, de la ora 21:00, avem un meci foarte interesant. Intr-o noua finala pentru evitarea esalonului 2, Rapid va primi vizita Craiovei. Giulestenii spera sa profite de lipsa de forma si motivatie a oltenilor, invinsi pe linie in ultimele 3 etape. La polul opus, Rapid merge ceas cu Bergodi la timona: 11 puncte castigate, in precedentele 5 runde!

Liga 1, etapa 32 – meciurile de luni

Etapa se incheie la Cluj, cu partida dintre Universitatea si Astra. Gazdele  sunt obligate sa castige puncte in acest meci, altfel, prin jocul rezultatelor, sansele de mentinere in prima liga, putandu-se diminua drastic dupa partidele acestei runde. Astra in schimb vine dupa 3 victorii, iar o a 4-a, pe Cluj Arena,  i-ar putea aduce o calificare matematica in Liga Europa.

Cotele etapei – PublicBet

public ro

 

 

 

 

 

 


 

 

 


 

Tenis, Roma Masters: Cuplul “F&C” ne da ponturile zilei


 

 

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu