Liga 1: Pariuri 1×2 iti prezinta avancronica etapei a 27-a

Liga 1In Liga 1,intram pe ultima suta de metri a stagiunii 2014-2015. Cu 8 etape ramase pana la final, Steaua mai are doar 2 puncte avans fata de principala urmaritoare, ASA Targu Mures. Foarte disputata este si lupta pentru salvarea de la retrogradare, unde 6 echipe se bat pentru ramanerea in Liga 1.

sursa foto: timisoaraexpress.ro

Liga 1, Etapa 27, Vineri 17 aprilie

Programata vineri, cu incepere de la ora 18:00, disputa dintre CSMS Iasi si Brasov este cea care deshide aceasta etapa. Confruntare de importanta majora, intre doua echipe cu tinte asemanatoare, ambele luptand pentru salvarea de la retrogradare.

De la 20:30 surpriza ASA se va deplasa la Cluj pentru partida cu CFR,echipa ce pare intr-o usoara revenire de forma. Neinvinsi in acest retur, „targ-mureseni” s-au apropiat la doar 2 puncte de Steaua, iar in cazul unei victorii in Gruia,vor urca pe prima treapta a campionatului, cel putin pana la partida Stelei.

LIga 1, Etapa 27, Sambata 18 aprilie

Cu incepere de la 15:30, prima partida a zilei se joaca la Botosani, echipa locala intalnind pe Ceahlaul Piatra Neamt. Avem un derby de Moldova, intre o formatie gazda ce cauta sa un nou succes pe teren propriu cu care sa se apropie de locurile de Europa, iar oaspetii cauta sa se agate de orice punct cu care sa ramana in Liga 1.

De la ora 18:00, Hagii si elevii sai intalnesc la Chiajna Astra Giurgiu. Dupa un parcurs excelent, FC Viitorul a ajuns in acest moment pe un loc de Europa League, datorita problemelor cu insolventa a echipelor din fata sa. De partea cealalta, Astra lui Dorinel cauta prima victorie in deplasare dupa 9 partide.

Ultimul meci al zilei se joaca la Medias, intre Gaz Metan si Petrolul Ploiesti, de la ora 20:30. Aflati pe un loc retrogradabil, mediesenii si-au pierdut si antrenorul, Dan Matei demisionand de la carma echipei. Vor avea o misiune foarte dificila sa obtina punct/puncte in fata Petrolului, care nu a pierdut niciun meci in deplasare in aces sezon.

Liga 1, Etapa 27, Duminica 19 aprilie

Cu siguranta,cel mai interesant meci al zilei este cel dintre CS ‘U” Craiova si Dinamo, cu incepere de la 17:30. Ne asteapta o partida interesanta, dupa ce Craiovenii au intrerupt seria incredibila de meciuri fara infrangere, pierzand la Targu Mures. Dinamo a castigat derby-ul cu Rapid din ultima etapa, si cauta un nou rezultat bun, pentru linistea fanilor si a conducerii administrative.

De la 20:30,Steaua – Otelul pare cel mai simplu meci al etapei.Steaua nu are voie sa mai faca pasi gresiti dupa ce a pierdut imensul avantaj ce il capatase la sfarsitul turului. Otelul este ultima in ierarhie, fara nicio sansa de a se mai salva.

Liga 1, Etapa 27 Luni 20 aprilie

Doua meciuri au mai ramas pentru a incheia etapa. Prima dintre ele este Pandurii – U Cluj, de la ora 18:00. Pentru prima data, echipa lui Edi Iordanescu a reusit sa lege doua succesuri, si cauta acum un noua victorie in fata „studentilor” clujeni, cu care sa se departeze de zona retrogradarii.

Ultima partida a etapei se joaca in Giulesti, intre Rapid si Concordia. Dupa o serie de rezultate slabe, Cristi Pustai a fost inlocuit de la conducerea formatiei bucurestene, locul sau fiind luat de Cristiano Bergodi. Meci de totul sau nimic pentru Rapid, care isi joaca una din ultimele sanse de a mai ramane in Liga 1 si din sezonul viitor.

Dorut Surdu

Ne pregatim de weekend: Ponturi…CYL 🙂

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu