Liga 1: Prefatam etapa 31! Care crezi ca sunt solistii?

Liga 1 etapa 31 iasi concordia panduriiDoar 4 etape ne mai despart de finalul stagiunii interne, dar lucrurile sunt departe de a se fi lamurit, atat la varf, cat si in subsolul ierarhiei. Steaua si Tg.Mures lupta pentru titlu, dar nu in aceasta ordine, iar Astra, FC Botosani, Viitorul tintesc accederea in Europa League, prima fiind marea favorita. Giurgiuvenii sunt si in batalie cu Petrolul si Craaova pentru clasarea pe ultima treapta a podiumului.

De la locul 10 in jos, toate formatiile sunt amenintate cu retrogradarea. Momentan, Pandurii si Concordia stau cel mai bine, in timp ce Otelul, CFR Cluj si Ceahlaul sunt cu un picior si jumatate in liga secunda.

Liga 1, etapa 31 – Partidele de vineri

Pandurii – FC Brasov este disputa ce deschide runda. Un joc de maxima importanta pentru ambele combatante. Gorjenii se pot rupe de zona rosie, insa doar la victorie, in timp ce brasovenii cauta cu disperare punctele care sa-i mentina peste linie. In tur, Pandurii s-au impus cu 3-0.

In mijlocul unui nou scandal si invinsa de Steaua, acasa, in marele derby al Romaniei, Dinamo nu va aborda cu un moral prea bun deplasarea la Viitorul. Gazdele vor sa profite si sa puna capat seriei de 3 partide fara victorie, in care au si incasat 10 goluri.

Liga 1, etapa 31 – Partidele de sambata

Fara drept de joc in sezonul urmator al cupelor europene, jucatorii Craiovei si-au pierdut din motivatie, iar rezultatele nu au mai fost atat de bune. Contra Iasului, fanii Stiintei asteapta ceva mai multa concentrare, insa ramane de vazut la ce nivel va fi aceasta. In plus, oaspetii nu vor veni in vacanta in Cetatea Baniei, trupa lui Napoli nefiind inca matematic scapata de la retrogrdare.

Sambata avem si un Petrolul – U.Cluj. Oaspetii par a fi mai interesati de punctele acestui meci, dar sa nu uitam ca ploiestenii au trecut in aceasta saptamana printr-o nou schimbare de antrenor. Mihai Teja l-a inlocuit pe Rednic, noul tehnician dorindu-si sa-si inceapa aventura la timona „lupilor” cu o victorie, impotriva unei echipe pe care o cunoaste excelent. Teja a pregatit-o pe „U” intre octombrie 2013  si septembrie 2014.

Liga 1, etapa 31 – Partidele de duminica

Confruntata cu multe absente importante, FC Botosani va avea o deplasare foarte grea la CFR Cluj. In plus, gazdele sunt in forma foarte buna: in campionat,  clujenii au un singur esec in ultimele 7 etape! Totusi, remiza de la Brasov a incurcat foarte mult planurile fostei campioane, din ce in ce mai aproape de Liga a 2-a….

Liderul la zi, se deplaseaza in aceasta etapa la Gaz Metan. O partida grea pentru echipa lui Ciobotariu, pe terenul unei formatii ce se agata cu inteligenta de fiecare punct. Sa nu uitam insa ca trupa din Tg.Mures nu a mai pierdut in campionat de 15 etape, serie in care a contabilizat 12 victorii!

In varianta 1 solist, Steaua – Concordia va atrage probabil multe dintre pariurile zilei de duminica. Va fi insa un meci chiar atat de simplu pentru elevii lui Galca?

Liga 1, etapa 31 – Partidele de luni

Cu Sumudica la timona, Astra a prins din nou gustul victoriilor. Teoretic, giurgiuvenii pot bifa un nou succes luni, contra Otelului, ultima clasata.

Runda se incheie cu disputa dintre Ceahlaul si Rapid. Nemtenii au nevoie de o minune pentru a ramane in primul esalon, dar Rapidul respira dupa cele 4 meciuri fara infrangere. Cu 3 puncte cucerite la Piatra Neamt si ajutata si de alte rezultate, echipa lui Bergodi ar putea parasi la finele etapei,  zona retrogrdarii.

PublicBet – cotele etapei >>

public

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Liga 1, etapa a 31-a: Ponturile comunitatii UPZ!


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu