Liga 1: Primele meciuri ale rundei 33 se joaca la Medias si Ploiesti!

 Liga 1 Petrolul mediasVineri se da startul in penultima etapa a stagiunii 2014-2015. Balul va fi deschis de intalnirea Gaz Metan Medias – Concordia, programata incepand cu ora 18:30. De la ora 21:00 se joaca Petrolul – Dinamo. Analizam cele doua infruntari si incercam sa va oferim si cateva idei de pariuri interesante.

Liga 1: Primele meciuri ale rundei 33 se joaca la Medias si Ploiesti!
Gaz Metan Medias – Concordia

Dupa seria de 3 partide cu 7 puncte acumulate, Concordia e foarte aproape de a-si atinge obiectivul, mentinerea in Liga 1. Un punct cucerit astazi, ar risipi toate emotiile. Foarte probabil ca tactica lui Baciu sa fie in aceasta directie, mai ales ca elevii sau, cu Sumudica la timona, au aratat ca stiu sa tina foarte bine de egaluri. Dovada, cele 14 X-uri adunate in 32 de etape!

Gaz Metan are in schimb nevoie de puncte. Aceasta cu atat mai mult cu cat CFR si-a recuperat, momentan sau definitiv?, cele 24 de puncte cu care a fost penalizata, trimitand-o astfel din nou pe Gaz Metan sub linia retrogrdarii.
Forma echipei le da mare incredere fanilor ca Roman, Llullaku si compania vor bifa astazi un rezultat pozitiv. De cand Pustai a revenit in functia de consilier tehnic al „gazarilor”, formatia nu a mai pierdut niciun meci. Totusi, in seria de 7 partide fara esec care precedede meciul de vineri, Gaz Metan a contabilizat nu mai putin de 5 remize! Paradoxal, victoriile au fost cu Tg.Mures, in ultimul meci acasa si Astra, in deplasare!

Echipele probabile:
Gaz Metan: Pleşca – Creţu, Abrudan, Muth, Buzean – Tahar, Élton – Al. Munteanu, Curtean, Băjenaru – D. Roman

Concordia: Matache – Vagner, Ricardo Alves, Bagarić, Muşat – Maftei – Purece, Boldrin, Serediuc, Ad. Cristea – Dina

Ponturi Gaz Metan Medias – Concordia
1-3 goluri (Saulea Iulian)
1 cu handicap 0

Liga 1: Primele meciuri ale rundei 33 se joaca la Medias si Ploiesti!
Petrolul – Dinamo

Un derby, dar in acelasi timp, un meci a carui miza o reprezinta doar sumele incasate pentru o clasare mai buna in Liga 1. Nu e de trecut cu vederea acest aspect, in conditiile in care Dinamo si mai ales Petrolul au destule necazuri financiare.

Nici ideea ca e un derby nu trebuie uitata. Aceasta cu atat mai mult cu cat partida il readuce la Ploiesti, acum in calitate de adversar, pe Mircea Rednic. Inceputul lunii mai l-a prins pe tehnician la carma Petrolului, insa rezultatele slabe au dus la inlaturarea lui. A preluat-o pe Dinamo, iar startul a fost pozitiv: victorie la Viitorul si egal acasa, cu Gaz Metan, meci in care oaspetii au inscris pentru 1-1, la ultima faza.

Rednic are avantajul de a o cunoaste foarte bine pe Petrolul. De asemene, de mentionat si problemele de lot ale gazdelor. Sunt jucatori care, din cauza neintelegerilor sau a problemelor financiare, au parasi-o deja pe Petrolul, dar inaintea partidei cu Dinamo, gazdele au si o serie de accidentati. Vorbim de Filip, Dean Beţa, de Lucas si Tamuz .

Echipele probabile:
Petrolul: Pecannha – Alcenat, Ipsa, Filip, Peteleu – Nepomucenco, Marinescu, Satli, Astafei – Nkoyi, Kronaveter

Dinamo: Naumowski – Fai, Marc, Bunoza, Filip – Matei, Cristescu, Serban, Lazar – Niculae, Alexe

Ponturi Petrolul – Dinamo
2-4 goluri in meci
x2


 

Un pont din Formula 1 > Urmeaza Monaco Grand Prix!


Liga 1: Primele meciuri ale rundei 33 se joaca la Medias si Ploiesti!Liga 1: Primele meciuri ale rundei 33 se joaca la Medias si Ploiesti!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu