Liga 1: Programul primelor două runde din 2022 și cotele la pariuri sunt AICI »»

Liga 1: Bookmakerii au afișat cotele primelor două runde din 2022. Campionatul, care este întrerupt în această perioadă, se va relua cu etapa cu numărul 22, rundă care programează derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj.

În ciuda diferenței de puncte care separă cele două formații în clasament, FCSB fiind pe locul 2 cu 47 de puncte, la zece lungimi de liderul CFR Cluj, la pariuri cele două au cote sensibil egale, echipa lui Gigi Becali având  la victorie o cotă de 2.77,  față de 2.75 cât au ardelenii pentru a pleca cu toate cele trei puncte de pe „Național Arena”.

După duelul cu liderul, pentru FCSB urmează derby-ul cu Dinamo, meci în care trupa lui Toni Petera pleacă cu prima șansă la victorie, având o cotă de 1.62 pentru a se impune.

După 21 de runde scurse din aceest sezon, pe primul loc se află CFR Cluj cu 57 de puncte, urmată de FCSB cu 47 de puncte și FC Voluntari cu 37 de puncte. La polul opus se află „U” Craiova 1948 cu 19 puncte, Dinamo (12 puncte) și Academica (11 puncte).

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.
Urmareste live meciurile din Liga 1 pe Livescore Pariuri1x2.ro

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu