Liga 1 revine! Etapa a 3-a din playoff ne ofera trei super partide printre care si Steaua – Dinamo » Programul, cotele si primele informatii!

Liga 1 revine in acest weekend, dupa pauza cauzata de meciurile internationale. Steaua – Dinamo este doar unul dintre meciurile tari programate runda aceasta.


Playoff Liga 1 – Etapa a 3-a

A treia runda din playoff ne ofera inca o data meciuri tari, in frunte cu derbyul Romaniei.

Duminica 20:30 Steaua Bucuresti – Dinamo Bucuresti 2.25 3.15 3.25

Steaua si Dinamo se vor infrunta duminica seara pentru a cincea oara in acest sezon. Cainii rosii s-au impus in cele mai recente trei partide, cea de-a patra incheindu-se la egalitate. Stelistii nu s-au mai impus in fata marii rivale in ultimele zece partide. Dincolo de orgolii, echipa condusa de Reghekampf are mare nevoie de o victorie, dupa ce a pierdut runda trecuta, cu Viitorul. Pe langa dorinta evidenta de a mentine aceasta serie excelenta impotriva Stelei, dinamovistii au o sansa buna de a se apropia de podium. Victoria i-ar aduce la doar un punct in urma Stelei.

Sambata 20:30 Universitatea Craiova – CFR 1907 Cluj 2.38 3.15 3.00

Inaintea marelui derby, avem o alta partida interesanta. Sambata seara Universitatea primeste vizita lui CFR Cluj. Cele doua ocupa pozitiile trei si patru in clasament si pot ataca pozitia secunda. Victoria oricarei dintre ele va pune si mai multa presiune pe Steaua inaintea meciului de duminica seara.

Luni 20:30 FC Astra Giurgiu – FC Viitorul Constanta 2.32 3.10 3.15

Runda se va incheia luni seara cu partida in care lidera Ligii 1, Viitorul Constanta, o disputa la Giurgiu cu Astra.Echipa gazda inca nu a castigat in playoff, dar in special pe teren propriu are capacitatea de a ii pune probleme serioase formatiei conduse de Gica Hagi.

Cotele momentului in Liga 1

Desi este la trei puncte in urma Viitorului, dupa ce a pierdut runda trecuta in meciul direct, Steaua continua sa fie favorita la castigarea titlului. 1.80 este la Unibet cota ros-albastrilor, in timp ce Viitorul are cota 3.00.

liga 1

Asa cum ne-a obisnuit, Unibet ne ofera o multitudine de optiuni de pariere pe Liga 1. Puteti opta, la o cota de 1.50, pentru ca Viitorul sa castige Liga 1, daca excludem clasarea Stelei. Cota este aproape prea buna pentru a putea fi ratata.

liga 1

O alta varianta de pariere ar fi pe echipele care vor prinde podiumul la finalul sezonului. Daca Steaua si Viitorul au sanse excelente pentru a reusi o clasare in primele trei, cotele pentru CFR, Universitatea, Astra si Dinamo sunt mult mai interesante.

liga 1

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu